Phil Heath navštíví EVLS Prague Pro

Phil Heath navštíví EVLS Prague Pro

Úřadující šampion Mr. Olympia Phil Heath oznámil, že nebude chybět v Praze, kde se bude první říjnový víkend konat třetí ročník soutěže EVLS Prague Pro, jejímž partnerem je společnost NUTREND. Česká metropole se tak může těšit na ojedinělou kulturistickou událost, která potěší zejména evropské příznivce tohoto sportu.

Ti budou mít možnost kromě již tak našlapané line up elitních soutěžících na vlastní oči spatřit i tuto světově proslulou superstar bodybuildingu, která mimo jiné povede v Praze exkluzivní seminář.

„Nadšeně jsme uvítali možnost přivítat v Praze během EVLS Prague Pro i Phila Heatha. Na soutěži Prague Pro jsme velice tvrdě pracovali a začínali prakticky od nuly. Díky neocenitelné pomoci a podpoře poskytnuté od IFBB Pro League včetně jejího předsedy Jima Maniona a vysokého managementu, všech IFBB Pro League rozhodčích, vysoce váženého AMI management týmu a v neposlední řadě od našich partnerů, sponzorů a našeho personálu můžeme v Praze přivítat všechny tyto top atlety. Půjde o druhou největší kulturistickou událost podzimu po bitvě šampionů na Mr. Olympia v Las Vegas,“ těší Roberta Speychala, výkonného ředitele pořadatele události, Sportovního holdingu Praha.

„Z mé návštěvy Prahy, kde se bude konat EVLS Prague Pro 2014, jsem nadšený,“ prozradil trojnásobný šampion Mr. Olympia Phil Heath. „Nemůžu se dočkat, až se zúčastním tiskové konference, užiju si kompletní program soutěže a pomůžu k propagaci našeho skvělého sportu.“

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena