podpora výkonnosti a regenerace + redukce hmotnosti - FOTBAL

podpora výkonnosti a regenerace + redukce hmotnosti - FOTBAL

Dobrý den, chtěl bych poradit s produkty, které bych si měl koupit. Hraji fotbal, tréninky mám 6x týdne a 1x týdně chodím do posilovny. Potřeboval bych něco na rychlejší regeneraci a zhubnutí tuků na břiše. Je mi 18 let, měřím 185 cm a vážím 79 kg. Dříve jsem bral proteinový přípravek, a to asi 1 měsíc. Děkuji za rady.

Použití proteinových koncentrátů pro vás v případě fotbalových, především vytrvalostních tréninku, nemá větší smysl, protože ty slouží k regeneraci a k nárůstu svalové hmoty a vy potřebujete především doplnit energii, tedy svalový glykogen a v tom vám proteiny nijak nepomohou.

V prvé řadě si musíte zajistit dostatečný přísun energie už před tréninkem. Můžete použít cca 1,5 hod před tréninkem kaši B4 ACTIVITY. Nebo když se budete těsně před tréninkem cítit unavený a bez energie, pak můžete použít energetický gel založený na složených sacharidech ENDUROSNACK, který vám bude dodávat energii postupně v průběhu tréninku. Důležitou roli hraje také při tréninku pitný režím, o kterém se nezmiňujete. Doporučuji ISODRINX, a to hypotonické ředění (1 odměrka rozpuštěná v cca 800 ml vody).

Bezprostředně po tréninku je třeba co nejrychleji doplnit vyčerpaný svalový glykogen, a tak zahájit proces regenerace. Doporučuji gainer MASS GAIN. Na ochranu svalové hmoty před negativními účinky vytrvalostního tréninku můžete použít před i po tréninku větvené aminokyseliny AMINO BCAA MEGA STRONG.

Pokud chcete výrazněji odbourávat podkožní tuk, tak k tomu musíte vytvořit vhodné podmínky - tedy je třeba snížit energetický příjem pod úroveň výdeje - a to zvláště omezením sacharidů. To bych vám ovšem vzhledem k vašim prioritním cílům - zvýšení výkonnosti ve fotbale nedoporučoval. Ovšem můžete se pokusit zefektivnit využití tuků při vytrvalostním tréninku použitím karnitinu, doporučuji CARNILIFE 40 000, je třeba ho ovšem používat dlouhodobě a každodenně. Používejte tedy vždy ráno 30 minut před snídaní a pak druhou dávku 30 minut před tréninkem.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena