Předsoutěžní seminář Svazu kulturistiky a fitness ČR

Předsoutěžní seminář Svazu kulturistiky a fitness ČR

Téměř 120 účastníků přišlo na předsoutěžní seminář, který se konal před pár dny v kongresovém sále pražského hotelu Dorint a jehož pořadatelem byl Svaz kulturistiky a fitness České republiky. Společnost NUTREND, která je partnerem Svazu, zásobila účastníky proteinovými tyčinkami, vzorky svých produktů a postarala se i o pitný režim.

Seminář zahájil hodinu před polednem předseda svazu Martin Jebas, po kterém převzal slovo Vladimír Pajič, státní trenér juniorů a masters, doplňovaný Vjačeslavem Vinogradovem, předsedou Komise vrcholového sportu SKFČR a dlouholetým reprezentantem. Oba přednášející se věnovali soutěžní přípravě kategorií kulturistiky, klasické kulturistiky a physique mužů. Poté přišla řada na téma soutěžní přípravy ženských kategorií bikiny fitness, bodyfitnesss a physique, kterým provázela bývalá reprezentantka v kulturistice a současná úspěšná trenérka a rozhodčí Ludmila Čížová. Už v průběhu přednášek se dostalo i na řadu otázek.

Po krátké přestávce převzal slovo Martin Jebas, který přítomné seznámil se všemi „administrativními“ náležitostmi soutěžních startů, probral ale i základní důležitá pravidla soutěží a podrobně zmínil vše, co čeká závodníky na soutěži před tím, než vstoupí se svojí kategorií na pódium. Na následnou tématiku rozhodování a rozhodčích plynule navázal Vjačeslav Vinogradov, který popsal soutěže z pohledu hlavního rozhodčího a zaměřil se na vše, co závodníky potká přímo na pódiu.

Poté se všichni přítomní rozdělili do 4 skupin podle svého zaměření. Skupinu největší, totiž bikiny fitness, vedla reprezentantka ČR v bikiny fitness Adenike Endtová, skupinu se zaměřením na ženské bodyfitness reprezentantka v této disciplíně Michaela Růžičková, mužům v kategorii physique se věnoval další z reprezentantů Štěpán Ginzel a skupině kulturistů a klasických kulturistů Vjačeslav Vinogradov a vícenásobný dorostenecký mistr republiky Jakub Prchal.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena