Proměny s Evou a Kubou

Proměny s Evou a Kubou

Do nového roku s novým cílem. Nutrend pro vás připravil jedinečnou možnost, jak se dostat do formy. S podporou těch nejlepších suplementů a pod vedením těch nejpovolanějších se právě vy můžete stát hvězdou naší fitness reality show.

Co je cílem?

Cílem je ukázat, že všechno jde, když se chce. Vybereme několik účastníků, kteří za pomoci produktů od společnosti Nutrend a pod vedením Evy Havelkové a Jakuba Krause dosáhnou své vysněné postavy. Vše bude probíhat téměř v přímém přenosu. Motivace, odměny, setkání se zajímavými lidmi, cvičení společně se členy Nutrend Teamu. To vše a ještě spousta dalších aktivit.

Ve středobodu našeho zájmu jste však VY - vaše touhy, sny a přání, které vám pomůžeme realizovat. Nejde jen o změnu postavy či životního stylu, ale i o to, užít si tu cestu k lepšímu a zdravějšímu "JÁ". Vždyť kdo by si nechtěl zacvičit si třeba s Olgou Šípkovou, nakouknout pod „pokličku“ výrobního procesu produktů od Nutrendu a nakonec díky vizážistům a stylistům změnit image?

Řekněte nám, proč bychom si měli vybrat právě vás a zapojte se tím do výběru těch, mezi nimiž se bude rozhodovat. Vaše motivační videa zasílejte na email: do 18. prosince 2016.

Ti nejlepší budou vybráni a uveřejněni na Štědrý den na našem FB Nutrend Active Lifestyle.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena