Recept - Raw jáhlovo-kukuřičná kaše s ovocem a semínky

Recept - Raw jáhlovo-kukuřičná kaše s ovocem a semínky

Všední ráno ve spěchu, to známe v každé rodině, na přípravu snídaně není moc času. Právě v takových případech můžeme sáhnout po instantní obilné kaši, která je bleskurychle hotová a velice snadná.

RECEPT - Raw jáhlovo-kukuřičná kaše s ovocem a semínky

Ingredience:- Jáhlovo-kukuřičná kaše (instantní směs) - Rostlinné nebo kravské mléko (použila jsem mandlové) - Skořice - Raw bar Meruňka - Konopná, chia a lněná semínka - Banán - Obilný sirup (nemusí být)

Postup:
Mléko ohřejeme a postupně do něj vmícháme instantní kaši – do zhoustnutí. Necháme chvíli odstát. Potom již jen dozdobíme plátky banánu, raw tyčinky, a semínky. Zlehka posypeme skořicí. Můžeme pokapat sirupem, ale banán a tyčinka nám kaši osladí dostatečně.

Všední ráno ve spěchu, to známe v každé rodině, na přípravu snídaně není moc času. Právě v takových případech můžeme sáhnout po instantní obilné kaši, která je bleskurychle hotová a velice snadná. My dnes volíme jáhlovo-kukuřičnou, která je zdrojem komplexních sacharidů, přirozeně bezlepková, dobře stravitelná, velmi chutná, a zajistí dostatek energie na dlouhou dobu – ideální pro každého školáka a neurazí ani mamku s taťkou. Vlákninu a vitamíny nám zde dodá raw tyčinka s banánem a samé jedničky zajistí semínka, která obsahují esenciální mastné kyseliny nezbytné pro vývoj a činnost mozku.

Výhody:- Bez lepku - Bez rafinovaného cukru - Bez laktózy a mléčné složky (v případě použití mandlového mléka) - Bez konzervantů, aditiv - Obsahuje komplexní sacharidy - Obsahuje zdroj zdravých tuků - Obsahuje vitamíny, enzymy, aminokyseliny, minerály, a to z přírodních zdrojů - Prohřívá organismus – vhodná v období zimy - Snadná stravitelnost

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena