Rekordní návštěvnost seriálu KOLO PRO ŽIVOT

Rekordní návštěvnost seriálu KOLO PRO ŽIVOT

Druhá štace seriálu Kolo pro život – Mladá Boleslav Tour Škoda Auto přilákala na své tři trasy a dětské závody obdivuhodný počet nadšených bikerů - v dospěláckých kategoriích to bylo více než 1200 závodníků a v dětských neuvěřitelných 450 malých nadějí.

Společnost NUTREND byla partnerem této akce a letos měla i své želízko v ohni - Pavla Boudného z týmu Česká Spořitelna - Specialized, který patří do týmu Radima Kořínka. Ten již tradičně podporuje právě společnost NUTREND.

V hlavním závodu na 56 kilometrů se odehrál očekávaný souboj borců Spořitelny (Boudný, Ulman) proti „zbytku světa“. Ten byl reprezentován zejména domácím matadorem Vencou Ježkem (IVAR CS AUTHOR TEAM), Jirkou Hudečkem (SYMBIO+ CANNONDALE), mladším z bratrů Fojtíků Janem (SYMBIO+ CANNONDALE) a dalšími českými top ridery. Předpoklady se tentokrát vrchovatě naplnily. V průběhu velmi rychlého závodu, kdy špička i v obtížných podmínkách atakovala rychlostní průměr 30 km/hod., se vykrystalizovala trojice, která dojela pohromadě až do cílové pasáže na louce. Tam nezadržitelně nastoupil „Grand Paolo“ Boudný a svým soupeřům nedal šanci. Na druhém místě dospurtoval Jirka a třetí byl Matouš Ulman. Ten v závěru hodně pomohl týmovému parťákovi a do spurtu už mu nezbylo tolik sil. Ženskou kategorii ovládla drtivým rozdílem více než jedenácti minut Pavla Havlíková (KC Kooperativa SG Jablonec nad N.), naopak Denisa Stodůlková (Česká spořitelna-Specialized) musela až do samého závěru tvrdě o druhé místo bojovat s nakonec třetí Annou Šmídovou (Nilfisk ALTO pro cycling team).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena