Rekordní Sporťáček - 126 stanovišť, 10 000 lidí, skvělí hosté, maximání spokojenost

Rekordní Sporťáček - 126 stanovišť, 10 000 lidí, skvělí hosté, maximání spokojenost

V sobotu 5.9. proběhla již letošní třetí zastávka festivalu Sporťáček, která se uskutečnila ve Sportovním areálu Hamry Braník v Praze. Hned po poledni byl vyhlášen český rekord v počtu sportovních aktivit na jednom místě. Děti a jejich rodiče si mohli na festivalu vyzkoušet sportovní činnosti na přesně 126 stanovištích jednotlivých klubů a sportovních svazů.

Mezi sportovišti nemohl chybět jededn z hlavních partnerů - společnost NUTREND se svým stánkem, která na místě nabízela výživové poradenství pro celou rodinu. Zájemci mohli vyzkoušet ochutnávku nových produktů.
A že si to všechno měl kdo zkoušet – vždyť další maximum, které se v příjemném počasí na břehu Vltavy stanovilo, je to Sporťáčkovské, a sice v počtu lidí. Osm tisícovek návštěvníků a na dva tisíce vystupujících a hostů, to dává dohromady ohromující číslovku 10 000. Sporťáček na ni dosáhl už v pátém roce své existence.
Jak by jim to šlo v jiném odvětví než v tom, v němž vynikají, si vyzkoušely dvojnásobná česká rekordmanka v plavání Anna Kolářová a pětinásobná neslyšící lyžařská šampionka z poslední deaflympiády Tereza Kmochová. Obě zaujala lukostřelba. Různé disciplíny si prošel třeba i úspěšný kajakář Jiří Prskavec. „Sporťáček je skvělá akce,“ nechal se pak slyšet.
Vedle něj bavil děti ukázkou svých kousků a nadupaného stroje freestyle motokrosař Petr Pilát se svými mladými svěřenci. Během dne se zastavili, aby se alespoň podepsali či ukázali něco ze svého umění i další špičky ve svých oborech. Nejvyšší florbalový brankář, reprezentant Jan Barák či skateboardový vítěz světového poháru Martin Pek, dálková plavkyně Abhejali Bernardová a během turnaje, který hrála na Pankráci, přijela podpořit festival i čerstvá mistryně republiky v beachvolejbalu Kristýna „Kiki“ Kolocová. Na unikátní umělé ledové ploše od společnosti HFL Sports Group si pak s dětmi zabruslil krasobruslař Tomáš Verner a v plné výstroji dorazil otestovat mladé nájezdníky nadaný brankář hokejové Sparty Lukáš Langer.
Kdo se v sobotu do Braníka nedostal, má šanci letos navštívit festival sportu ještě příští sobotu 12. září v Brně a týden nato, v sobotu 19. září, v Plzni.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena