ROZHOVOR S GEORGEM FARAHEM

ROZHOVOR S GEORGEM FARAHEM

Guru světa kulturistiky George Farah míří do Prahy! Na speciálním semináři, který proběhne 6. června v rámci akce Olympia Amateur Europe, promluví o svých metodách a tajemstvích, které z něj dělají kouče a poradce žádaného těmi největšími hvězdami.

V Praze jste byl na EVLS Prague Pro 2013. Stihl jste si kromě závodu prohlédnout českou metropoli?

Ano, ale velice krátce. Většinu času jsem strávil s mými svěřenci, abych se ujistil, že budou na svoje vystoupení v té nejlepší možné formě. V Praze jsem měl nejméně pět závodníků, které připravuji, v kategoriích Men’s Open a do 212 liber.

Zaujalo Vás tehdy v Praze něco, na co si ještě nyní vzpomenete?

Bohužel ne, protože jsem opravdu neměl moc času. Ale opravdu se mi líbil obchodní dům Palladium v centru města. A samozřejmě milí a přátelští lidé, které jsem potkával všude a především na samotné soutěži.

Jako jeden z nejproslulejších koučů světa pracujete s mnoha hvězdami kulturistiky. Mohl byste prozradit, se kterým z nich se pracuje nejlépe a se kterým je spolupráce složitější?

Všichni moji závodníci jsou skvělí a chápaví, ale trošku problematická byla dříve spolupráce s Dexterem Jacksonem. Poté ale začal dosahovat skvělých výsledků a našli jsme společnou řeč, nyní se s ním pracuje výborně. A s kým je nejlehčí pořízení? Musím zmínit Kaie Greena jako kulturistu a Dwayna „The Rock“ Johnsona z celebrit. Oba jsou gentlemani a vzorně dodržují své plány.

V Praze budete mít pro zájemce připraven speciální seminář. Prozradíte, na co se mohou účastníci těšit?

Budu jim plně k dispozici a odpovím jim na všechno, co je bude zajímat. Myslím, že celý seminář pro ně bude skvělý zážitek, protože se dozví věci, které znají pouze ti nejlepší závodníci.

Budete sledovat závodníky, kteří budou na Olympii soutěžit, abyste si případně vyhlédl nějaký zatím neobjevený talent a budoucí hvězdu?

Rozhodně budu celou show pečlivě sledovat. Ale to, aby mě oslovili, je samozřejmě na nich. Poté se třeba budou moct posunout ve své kariéře dál.

Vaše rady při svém tréninku využívá od loňského listopadu i český profesionální závodník v kategorii do 212 liber Lukáš Osladil. Pracoval jste někdy i nějakým dalším českým závodníkem?

Ne, Lukáš je první Čech, se kterým spolupracuji. Ale doufám, že budu v budoucnu pracovat i s dalšími, protože podle mě mají Češi ještě hodně talentů, které zatím nebyly objeveny.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena