S ČT Sport a se společností NUTREND na vrchol

S ČT Sport a se společností NUTREND na vrchol

V uplynulých dnech proběhly první dva skicrossové závody seriálu S ČT Sport na vrchol, jehož je společnost NUTREND partnerem. Závody hostil Skiareál Klínovec. Trať byla navzdory letošní zimě, která nepřeje zimním sportům, perfektně připravená. Závodníky čekala nejprve prohlídka trati a trénink, poté se zahájila kvalifikace, ze které postoupilo maximálně 32 závodníků do vyřazovacích bojů.

V kvalifikaci jel každý závodník sám a až ve vyřazovacích bojích si mohli účastníci vyzkoušet „pravý“ skicrossový souboj čtyř jezdců.

V sobotu se na startu sešlo 69 natěšených závodníků. Mezi muži suverénně vyhrál Jakub Tvrdík a mezi ženami si účast na finálovém závodě vybojovala Tereza Pelikánová. V neděli se závodu zúčastnilo 58 závodníků. V mužské kategorii znovu dominoval Jakub Tvrdík a tak podle pravidel do finálového závodu postoupil druhý muž v pořadí a tím je Jaroslav Plischke. Mezi ženami se na prvním místě umístila Zuzana Čechová, která v sobotním závodě skončila na třetím místě.

Pro všechny denní finalisty byly připraveny ceny od partnerů akce – společnosti Nutrend a K2. Denní vítězové postoupili do velkého finále, které se bude konat 28. – 29. 3. 2014 v novém skiareálu na Plešivci, ze kterého vzejde absolutní vítěz letošního ročníku mužské i ženské kategorie.

Příští závodní víkend nás čeká 22. – 23. 2. na Karolince u Vsetína. Více informací včetně harmonogramu naleznete na www.sctsportnavrchol.cz.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena