ŠOK! JIŘÍMU JEŽKOVI BYLA UKRADENA TÉMĚŘ VŠECHNA KOLA!!

ŠOK! JIŘÍMU JEŽKOVI BYLA UKRADENA TÉMĚŘ VŠECHNA KOLA!!

Absolutní šok a bezmoc. Po návratu z náročného dvacetidenního soustředění čekala na člena NUTREND Teamu Jiřího Ježka šokující zpráva. Jeho sklad kol a cyklistického materiálu byl vykraden!

Zmizelo pět kompletních kol DURATEC, připravený závodní silniční speciál DURATEC Cult na sezónu, spousta nových komponentů a vybavení, galusky, čistící kosmetika a oleje… Prostě Jirka přišel téměř o všechno materiálové vybavení na nastávající závodní období.

“Je to zoufalství. Člověk se vrátí ve tři ráno unavený z náročného třítýdenního soustředění a čeká ho takováhle zpráva… Je to strašné. Zůstalo mi prakticky jen tréninkové kolo, které jsem měl s sebou na Mallorce a pak dráhový speciál, který byl čirou náhodou jinde. Jinak je všechno pryč! Ta škoda je obrovská…”, říká smutně a zároveň naštvaně náš nejúspěšnější paralympionik.

“Je mi jasné, že kola s veškerým materiálem jsou už pravděpodobně někde v nenávratnu za hranicemi, ale kdyby přeci někdo nějakou náhodou na něco podezřelého narazil, kontaktujte nás prosím na mých stránkách www.jirijezek.cz, (kde je i podrobnější popis ukradených věcí) nebo přímo Policii ČR. Díky moc! Je to pro mě a pro všechny, kteří mi pomáhají, velká rána a komplikace, ale slibuji všem, kteří mi fandí, že se tím nenechám srazit na kolena!”, dodává odhodlaně Jirka.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena