Soustředění talentované mládeže v kulturistice

Soustředění talentované mládeže v kulturistice

Svaz kulturistiky a fitness ČR pokračuje i v letošním roce v systematickém vzdělávání talentovaných závodníků v nejmladších věkových kategoriích a příští týden se tak uskuteční v Rumburku již pošesté v řadě soustředění talentované mládeže SKFČR podobně jako v letech 2010, 2011, 2012, 2013 a 2014, a to již tradičně poslední prodloužený víkend letních prázdnin.

Soustředění talentované mládeže SKFČR je určené pro talentované a perspektivní závodníky a závodnice SKFČR, kteří se chtějí dále rozvíjet a v budoucnu mířit na ty nejvyšší příčky na národních i mezinárodních kulturistických soutěžích. Na první soustředění v roce 2010 byli pozváni tehdy mladí závodníci jako Milan Kinc, Jakub Prchal, Milan Obořil, René Gorol, Tomáš Horák, Roman Jurák a další účastníci, kteří jsou dnes všem fanouškům kulturistiky v ČR velmi dobře známi. Bude velmi pěkné sledovat soutěžní kariéry letošních účastníků, jejichž pečlivý výběr proběhl na Mistrovství ČR dorostu a juniorů v Rokycanech komisí mládeže. Soustředění se tak v letošním roce zúčastní 10 závodníků a 6 závodnic z kategorií mladší i starší dorost a junioři. Hned po první vlně pozvánek bylo soustředění okamžitě obsazené a v tuto chvíli je dalších 10 závodníků na listě náhradníků. Mladé závodníky bude čtyřmi dny soustředění plnými přednášek, seminářů, tréninků, nácviku pózingu atd. provázet opět zkušený tým komise mládeže ve složení Ing. Lukáš Roubík, Luboš Koumal, Vítek Sahula a Milan Obořil. Pro mladé závodníky je na sobotu nachystaný i exkluzivní seminář Milana Šádka, který na soustředění opět po roce zavítá, ačkoliv se nachází ve finální fázi přípravy na EVLS Prague Pro, aby podpořil mladé a talentované závodníky!

Díky podpoře závodníků SKFČR společností NUTREND se soustředění může uskutečnit ve stejném rozsahu jako v předešlých letech v luxusních prostorách čtyřhvězdičkového wellness hotelového komplexu Lužan na pomezí Lužických hor a Českého Švýcarska v Rumburku. Na soustředění tak bude komisí mládeže SKFČR připraven pestrý program v prostorách jedné budovy, který je pro všechny účastníky ZDARMA:

  • ubytování v luxusních hotelových prostorách na 4 dny s možností využití wellness, sauny, bowlingu atd.
  • neomezený přístup do nově vybavené posilovny Fitness centrum Lužan (kterou v tuto chvíli vede reprezentant ČR Zdeněk Razák)
  • stravování v rámci zásad kulturistické výživy v krásné restauraci
  • kompletní sortiment doplňkové výživy nejvyšší kvality od firmy NUTREND po celou dobu soustředění (AMINO BCAA MEGA STRONG, WHEY CORE 100, COMPRESS B.I.G., CREATINE ETHYL ESTER, COMPRESS CARNIBOOSTER 3000, COMPRESS FEVER a VITAMIN C SE ŠÍPKY)
  • dárky do přípravy všem účastníkům soustředění od firmy NUTREND (EXPLOSIN, AMINO BCAA MEGA STRONG a proteinové tyčinky)
  • bohatý program plný přednášek, seminářů, tvrdých tréninků pod vedením trenérů mládeže, detailní nácvik pózování, kolektivní hry, seminář známých osobností vrcholové kulturistiky atd.
  • seminář MILANA ŠÁDKA

Těšíme se na viděnou se všemi účastníky příští týden v Rumburku!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena