Soutěž Vaše dítě, naše hvězda má první vítězku.

Soutěž Vaše dítě, naše hvězda má první vítězku.

Porota ve složení: moderátorka Gábina Partyšová, sportovkyně Olga Šípková, zpěvačka Ilona Csáková, paralympionik Jiří Ježek s manželkou Soňou a šéfredaktorka časopisu Žena a život Michaela Kramárová měli nelehkou roli vybrat jednu holčičku nebo chlapečka, který se objeví na kojenecké vodě NARTES.

Porota ve složení: moderátorka Gábina Partyšová, sportovkyně Olga Šípková, zpěvačka Ilona Csáková, paralympionik Jiří Ježek s manželkou Soňou a šéfredaktorka časopisu Žena a život Michaela Kramárová měli nelehkou roly vybrat jednu holčičku nebo chlapečka, který se objeví na kojenecké vodě NARTES.

Ze všech semifinalistů, kteří postoupili v soutěži Naše dítě, vaše hvězda se rozhodli pro Rozárku. Oficiálně jsme ji představili na Mikulášském koncertě pro Dětský domov Olomouc a Dětské centrum Ostrůvek v restauraci Archa na Svatém Kopečku. Společně s maminkou Petrou měli velkou radost a oběma se na tváři objevily i slzičky štěstí. Rozárka od nás dostala panenku k Mikuláši, ale hlavně se stává první tváří kojenecké vody NARTES.

  1. prosince zveřejníme na facebooku Nutrend Active Lifestyle všechny fotografie semifinalistů a bude na vašem rozhodnutí, které s dětí bude mezi dvěma výherci. Ti se stanou stejně jako Rozárka tváří kojenecké vody NARTES 1,5 l a získají i pitný režim na rok, tj. 365 lahví kojenecké vody NARTES 1,5 l.

Zapojte do hlasování celé Vaše okolí - babičky, dědečky, rodinu, přátelé, nebo třeba i sousedy :-) Už jen kousek Vás dělí od vítězství! Už za chvíli může být právě VAŠE DÍTĚ NAŠÍ HVĚZDOU!

Partnerem soutěže Vaše dítě, naše hvězda je nejúspěšnější český lifestylový magazín všech dob, jehož každé číslo si přečte více než čtvrt miliónu čtenářek – ŽENA A ŽIVOT!

Můžete se také podívat na kompletní pravidla soutěže.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena