Stephan Gruber na Redbull X-Alps

Stephan Gruber na Redbull X-Alps

Díky teambuildingu v rakouských Alpách se společnost Nutrend seznámila s rakouským paragladistou Stephanem Gruberem. Velmi nenápadný sympatický mladík se letos rozhodl pokořit Alpy přeletem ve svém paraglidu.

Přihlásil se do nejtěžšího závodu světa Redbull X-Alps. Sportovci musí překonat 1000km chůzí či letem ve svém paraglidu přes Alpy. Dobrodružný přeletový závod se koná každé 2 roky a účastní se ho kolem 30 sportovců. Začíná se v Salzburgu a cíl je v Monaku.

Stephan Gruber si vedl velice dobře a patří mezi 16 sportovců, kteří Redbull X-Alps v roce 2015 překonali a přistáli na vysněném bodu v Monaku. Stephan nás požádal o spolupráci formou podpory sportovních doplňků výživy a pitného režimu. Sám Stephan napsal, že je připraven se na účast v Redbul X- Alps 2017 a chce, abychom s ním byli u toho. Naše produkty vyzkoušel a byl z nich nadšen. Stephan napsal děkovná slova: „I am really happy with the stuff you send me. Especially with gels and bars, they helped me a lot to reach Monaco. Thanks a lot for the amazing stuff and hopefully we will work together for longer time!” ("Jsem opravdu spokojený s výrobky, které jste mi poslali. Zejména s gely a tyčinkami, které mi hodně pomohly dosáhnout mého cíle v Monaku. Díky moc za tyto úžasné věci, a doufejme, že budeme společně spolupracovat i v budoucnu!")

Nutrend je hrdý, že mohl Stephana podpořit a přispět k vysněnému cíli v Monaku. Těšíme se na rok 2017!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena