Svalový anabolizér COMPRESS VOLCANO

Svalový anabolizér COMPRESS VOLCANO

COMPRESS VOLCANO, vulkán, který zaplaví vaší svalovou hmotu energií.

Díky COMPRESS VOLCANO ucítíte příliv energie a síly, kterou jste doposud nezažili. Váš trénink může být konečně tak tvrdý a intenzivní jak jste si přáli. COMPRESS VOLCANO v sobě snoubí to nejlepší, co na současném trhu můžete najít! Konečně již nemusíte kombinovat nespočet produktů, nemusíte dělat ústupky!

A stejně jako celá řada COMPRESS EXPAND i COMPRESS VOLCANO používá jen ty nejlepší suroviny v maximálně efektivních a našlapaných kombinacích.

MECHANISMUS ÚČINKU COMPRESS VOLCANO

Unikátní kombinace vybraných funkčních prvků pro podporu svalové síly a výdrže. Je synergickou kombinací nejlepších a léty prověřených poznatků „západního světa“ spolu s unikátními standardizovanými extrakty z adaptogenních rostlin hojně užívaných v tradiční ruské medicíně.

COMPRESS VOLCANO podporuje tvorbu oxidu dusnatého (NO), který napomáhá vazodilataci (rozšíření cév) a uvolnění cév.

Funkčnost COMPRESS VOLCANO byla testována již před uvedením na trh těmi nejlepšími kulturisty, boxery a silovými sportovci. A jednoznačný závěr z testů je: tvrdší a intenzivnější trénink, podpora svalové síly.

COMPRESS VOLCANO je určen pro všechny, kteří chtějí docílit opravdu tvrdého a intenzivního tréninku a tím podpořit maximální svalovou sílu a prodloužit výdrž.

Základem přípravku COMPRESS VOLCANO jsou dvě unikátní směsi:
- RUSSIAN ADAPTOGEN MATRIX - NO SYSTEM FACTORS

Adaptogeny – jsou základem RUSSIAN ADAPTOGEN MATRIX. Jsou to rostlinné esence, které přirozeně zvyšují odolnost organismu proti stresovým situacím, mezi které bezesporu tvrdý intenzivní trénink patří. Jejich účinnost je prověřena mnohaletým užíváním, velké oblibě se adaptogeny se těší i v alternativní ruské medicíně. Adaptogeny použité v COMPRESS VOLCANO jsou ve specificky navržené kombinaci a jsou ze standardizovaných extraktů z adaptogenních rostlin.

RUSSIAN ADAPTOGEN MATRIX – „east mystery – tajemství východu – extrémní síla ruských bylin“. Matrix je založen na pečlivě vybraných standardizovaných extraktech rostlin se silnými adaptogenními účinky! Objevte i vy adaptogeny, rostliny s obsahem fytoekdysteroidů, eleutherosidů, salidrosidů a získáte nový impuls pro váš hardcore trénink:

  • parcha světlicová
  • rozchodnice růžová
  • eleuterokok ostnitý

NO SYSTEM FACTORS
Je synergická kombinace nejoblíbenějších faktorů stimulujících produkci NO v západní hardcore kulturistickém světě.

NO SYSTEM FACTORS je vzájemně vyvážená kombinace 2 forem L-argininu, L-glutaminu a L-citrulinu na podporu produkce oxidu dusnatého (NO). NO je tkáňový faktor působící vazodilatačně, bez kterého se neobejde prokrvení a transport živin v pracujících svalech.

Doporučené dávkování: pro podporu nárůstu svalové hmoty konzumujte 4 kapsle 30 minut před výkonem a 2 kapsle ihned po výkonu. Pro maximální zvýšení intenzity a objemu tréninku konzumujte 6 kapslí 30 minut před tréninkem. Pro urychlení a zkvalitnění regenerace spolkněte 4 kapsle ihned po ukončení sportovního výkonu. Maximální denní dávka 6 kapslí.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena