Svazový seminář pro závodníky

Svazový seminář pro závodníky

V neděli 6. září 2015 se v Praze (Kino Perštýn, Na Perštýně 359/6, Praha 1) koná předsoutěžní seminář určený především (avšak ne výhradně) pro závodníky chystající se na podzimní pohárové nebo kondiční soutěže, včetně účasti člena NUTREND Teamu Michala Kulštejna, který bude mít na starost kategorii Men´s Physique!. Seminář proběhne od 14:30.

Seminář bude probíhat podobně jako jeho loňský i letošní zimní předchůdci, bude rozdělen na teoretickou přednáškovou část a následnou praktickou/diskusní část, kdy se účastníci rozdělí do skupin dle disciplíny, v níž chtějí na soutěži startovat. Každou skupinku povede jiný přednášející.

V průběhu teoretické části semináře vystoupí:

Michaela Růžičková (mistryně republiky a reprezentantka ČR v bodyfitness, účastnice Arnold Classic) - příprava na soutěž závodnic kategorií bikiny fitness, bodyfitness a physique žen, a to v období od cca 2 až 3 měsíců před soutěží až po den soutěže, rozdíly v přípravě uvedených kategorií, příprava v období mezi po sobě navazujícími soutěžemi atd.

Luboš Koumal (reprezentant ČR ve fitness a v klasické kulturistice, rozhodčí SKFČR, mezinárodní rozhodčí IFBB) - příprava na soutěž závodníků kategorií kulturistika, klasická kulturistika a physique mužů, a to v období od cca 2 až 3 měsíců před soutěží až po den soutěže, rozdíly v přípravě uvedených kategorií, příprava v období mezi po sobě navazujícími soutěžemi atd.

Martin Jebas (předseda SKFČR) - organizace soutěží, propozice, přihlašování, prezentace před zahájením soutěže, pravidla a soutěžní řád, rozhodčí atd.

Vjačeslav Vinogradov (předseda Komise vrcholového sportu SKFČR, dlouholetý reprezentant ve fitness a klasické kulturistice, mezinárodní rozhodčí IFBB) - soutěž z pohledu rozhodčího, veškeré důležité informace k průběhu soutěže atd.
Jednotlivé skupinky v praktické části povedou pozvaní závodníci, kteří proberou se zájemci pózování, prezentaci na pódiu i zodpoví všechny případné otázky vztažené k dané soutěžní kategorii. O zájemkyně z kategorie bikiny fitness se budou starat Veronika Kabátová a Eva Havelková, o bodyfitnessky Michaela Růžičková, o závodníky physique člen NUTREND Teamu Michal Kulštejn a o kulturisty a klasické kulturisty Luboš Koumal a Slávek Vinogradov.

Seminář začíná od 14:30, budova bude otevřena od 14:15, tzn. není vhodné přicházet s výraznějším náskokem. Místo konání je dostupné pár minut chůze od stanice metra A - Můstek. V případě, že pojedete autem, je vhodné ho nechat v nedalekém obchodním centru Palladium na Náměstí republiky (mapa zde). Účast na semináři je samozřejmě zdarma. Jedinou podmínkou je včas se přihlásit a to e-mailem zaslaným na sekretariat@skfcr.cz. Těšíme se na Vás!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena