Tipsport Poháru mistrů za podpory společnosti NUTREND

Tipsport Poháru mistrů za podpory společnosti NUTREND

Jedenáctý ročník Tipsport Poháru Mistrů golfových klubů České republiky pro rok 2015 proběhl na Konopišti o víkendu 10. - 11. října. Do druhého kola v neděli postoupilo 18 nejlepších mužů a 12 nejlepších žen.

Vítězové tohoto prestižního turnaje získali putovní pohár a právo na uvedení svého jména a klubové příslušnosti na tomto pohárů. Společnost NUTREND na tomto turnaji zajišťovala pitný režim ve formě NUTREND AQUA SPORT 750ml + Isodrinx 750ml. V občerstvovacích boxech mohli hráči doplnit svou energii tyčinkami - Denuts, Mixli a Profigur musli. 13 vítězů celého turnaje bylo oceněno produkty NUTREND z řady ENDURODRIVE.

Druhý finálový den, se ostře útočilo, „nejníže“ se dostali v průběhu dne Vojta Dostál, Marek Zíta a Petr Horáček na – 3 proti paru hřiště. Nakonec se radoval Vojtěch Dostál, reprezentující GC Black Bridge. Vítězství potvrdit rutinním puttem do bogey na osmnáctém greenu, kdy mu druhá rána skončila ve vodní překážce. Druhé místo bral Filip Ráža, GC Barbora a jediný výsledek pod par hřiště posunul na třetí místo Marka Zítu, G&CC Mstětice. „Bogey putt na osmnácté jamce, byl vlastně jediný, který se mi dnes opravdu podařil!“, popisuje rozhodující chvíli na osmnáctém greenu Vojtěch Dostál.

Mezi ženami se odehrálo výsledkově podobné drama, a birdie na jamkách 17 a 18 posunulo Kateřinu Černou, z domácího GC Konopiště. Na celkové vítězství stačil výsledek 153 ran. Následována stále se lepšící Klárou Kuchařovou z GC Black Bridge a výsledkem 155 ran, resp. třetí Janou Melichovou (GC Erpet) s výsledkem 156 ran. „Pro mě, nečekané vítězství,“ potvrzuje vítězka Kateřina Černá.

Hlavní organizátor Ladislav Bien vzkazuje do NUTRENDU:Ještě jednou moc děkujeme společnosti NUTREND za letošní spolupráci na dvou prestižních sportovních akcích Mistrovství republiky SKI&GOLF 2015 a Poháru Mistrů 2015 v golfu.Velmi si vážíme vaší podpory

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena