Už po jedenácté se na Strahově otevřely brány fotbalové školy Petra Čecha

Už po jedenácté se na Strahově otevřely brány fotbalové školy Petra Čecha

Už po jedenácté se na Strahově otevřely brány fotbalové školy Petra Čecha. Oproti loňskému roku letos poprvé s podporou mládežnických trenérů fotbalové akademie FC Arsenal.

Co je fotbalová škola Petra Čecha?

Fotbalová škola Petra Čecha od roku 2006 umožňuje na začátku léta chlapcům i dívkám ve věku 7 – 15 let, kteří milují fotbal, prožít v mnoha směrech netradiční fotbalové soustředění, kde se nejen zlepší ve svých fotbalových dovednostech, ale i poznají nové kamarády a především mají příležitost se potkat s jedním z nejlepších fotbalových brankářů světa, Petrem Čechem. Děti trénují vždy po dobu jednoho týdne pod vedením profesionálů a vyzkouší si tak tréninkový proces profesionálních fotbalistů, který zahrnuje dvoufázový trénink, regeneraci nebo třeba návštěvu aquaparku.

Právě kombinace sportovní a společensko-naučné stránky kempu dělá ze školy výjimečný projekt. „Výcvik není zaměřený jen na výkonnostní stránku, děti tu krom fotbalových návyků získají i celkový náhled na život profesionálního sportovce, jak se stravuje, regeneruje“. Doplňuje čerstvý držitel Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu ČR Petr Čech.

Fotbalová škola Petra Čecha obohacuje každý den speciálním večerním programem. Děti si vyzkouší různé netradiční sporty. Letos měli možnost si vyzkoušet například pétanque či disk golf,setkají se se známými fotbalisty či sportovci, navštěvují hodiny angličtiny zaměřené na sportovní tématiku (zejména fotbal), na programu jsou i přednášky o sportovní výživě.

Mezi 110 účastníky byl letos i dvanáctiletý Petr Novotný ze Smržic u Prostějova, vítěz soutěže pro členy klubu NUTREND, kterou jsme v červnu vyhlásili na našem facebookovém profilu NutrendEndurance. Přestože se o vítězství dozvěděl na poslední chvíli, o účasti neváhal ani vteřinu. „Odjet na týden do neznámého prostředí byl ze začátku sice trošku zvláštní pocit, ale protože jezdím na fotbalové turnaje od šesti let, rozhodně jsem se toho nebál“, doplňuje mladý fotbalista. „Z kempu jsem nadšený, měl jsem možnost se setkat s kluky z jiných klubů, naučit se spoustu nových věcí. Trénovat s trenéry Arsenalu byla taky super zkušenost, to se jen tak někomu nepoštěstí! Přínosem byly i třeba hodiny angličtiny“, přemítá nad uplynulým týdnem Petr a ihned dodává: „A samozřejmě setkání s Petrem Čechem, to bylo úplně nejlepší!“

O pitný režim a svačinky pro mladé sportovce se stejně jako v předchozích ročnících starala společnost NUTREND.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena