V Novém Městě na Moravě pokračoval dalším závodem seriál KPŽ

V Novém Městě na Moravě pokračoval dalším závodem seriál KPŽ

V závodě startoval náš kompletní elitní tým. Hned od úvodních kilometrů bylo jasné, že se na né příliš profilem náročné trati pojede opravdu rychle.

V cíli Garmin Matouše Ulmana ukazoval na 54 km rychlostní průměr 29,5 km/h což je v terénu opravdu hodně rychlé. Kluci brzy po startu vyselektovali čelní skupinu na 8 lidí a pak se snažili režii závodu pevně držet v rukou. Bohužel jezdecké chyby a defekty vše překazily. Místo týmového koncertu to byl urputný boj až do samotného kotle ski arény. Defekt předního kola nejdříve odporoučel z čela skupiny Tomáše Višňovského, který vypadal skvěle a svým projevem poutal pozornost soupeřů. Po výměně neskutečnou stíhací jízdou dokázal před cílem dostihnout velkou skupinu a dospurtovat na 10 místo. Jan Strož po defektu zadního kola a rychlé opravě v depu slušně na 7. místě.

Vše se tedy mělo rozhodnout v čelní 4 člené skupině, kde byl silný Matouš Ulman a Pavel Boudný. Zdatným soupeřem do koncovky jim měl být Filip Adél a Martin Stošek čerstvý medailista z Akademického MS 3.místo. 3 km před cílem Boudný nešťastně píchnul zadní kolo a do cíle tedy musel po prázdném kole na 4.místě. Spurt rozjel Matouš, protože věděl o svých možnostech a situaci vyhodnotil na dlouhý finiš. Na konec chybělo jen několik cm” 3 desetiny" a bylo z toho 2. místo. Zklamání bylo veliké jak u Matouše tak u Pavla, který by asi těžko hledal soupeře na tomto asfaltovém dojezdu.

Teď se snažíme myslet pozitivně a přesunujeme se do Feldbergu v Německu, kde ve čtvrtek startujeme náročný etapový závod prologem.

Foto:Reiner

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena