Velká posila silových sportovců

Velká posila silových sportovců

Očekávat ideální nárůst bez vyváženého přísunu kvalitních sacharidů je jako snažit se vyfoukat si na moři vlny k surfování. Hardcore kulturisté a jiní výkonnostní siloví sportovci to moc dobře vědí, proto se dnes sacharidovo-proteinové suplementy těší obrovské popularitě. Mezi špičku ve své kategorii patří sachariďák Compress B.I.G. od Nutrendu. Proč?

Odpovědí je jeho naprosto našlapané složení. 64% vyvážených, dokonale vstřebatelných sacharidů a 26% špičkových proteinů. Během dlouhotrvajícího tréninku dokážete zásoby svalového glykogenu totálně vyčerpat. Svaly kulturisty pak připomínají vyždímanou houbu, mohutně nasávající veškeré živiny - glukózu a aminokyseliny. V prvních dvou hodinách po tréninku bychom tělu měli dodat minimálně jeden gram kvalitních sacharidů na jeden kilogram tělesné váhy. A právě zde nastupuje ultimátní účinek nového Compress B.I.G.
Jeho nejsilnější nutriční stránkou je speciální a osvědčená kombinace proteinů NitroPeptide Protein Blend a hlavně jedinečný sacharid izomaltulóza (Palatinose™). Má stejnou energetickou hodnotu jako glukóza, ale nezpůsobuje nadměrné zvýšení glykémie. Mnohaleté výsledky a vědecké výzkumy řadí izomaltulózu na absolutní špici. Díky vysokému energetickému potenciálu tělu dodává nezbytnou energii, která po cvičení zabezpečuje potřebné doplnění svalového glykogenu a efektivní nastartování kvalitní regenerace. Compress B.I.G. je obohacen o vitaminy, inulin a kolostrum, které svými jedinečnými vlastnostmi podporuje další růst svalové hmoty. Neobyčejná kombinace a velká posila pro pokročilé sportovce, kteří upřednostňují preciznost, vysokou funkčnost a obsah účinných látek.

B.I.G. navíc přidává další nezbytné složky pro maximální efekt náročného tréninku: 6000 mg aminokyselin BCAA a 3000 mg L-glutaminu. Díky tomuto našlapanému složení získáváte skutečně silný předtréninkový nápoj (lze jej konzumovat již během strečinkové fáze) umožňující dosažení větších výkonů bez negativní bílkovinné bilance. Jak už je u Nutrendu standardem, Compress B.I.G. také skvěle chutná. Můžete si vybrat ze široké nabídky lahodných chutí: vanilka, banán, čokoláda+kakao, pistácie a jahoda. Compress B.I.G pro ty, kteří to s kulturistikou myslí vážně - je vynikajícím pomocníkem sportovců usilující o nárůst svalové hmoty a síly i tam, kde běžné doplňky stravy nepomáhají. To proto, že kombinace mnohaletých výzkumů a ideálního složení je pravidelně potvrzovaná skvělými výsledky.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena