Víkend ve znamení kulturistiky

Víkend ve znamení kulturistiky

První květnový víkend byl oslavou české kulturistiky. Konaly se totiž hned dvě prestižní soutěže. V sobotu 3. května hostil Přerov Mistrovství Moravy a Slezka v kulturistice.

A bylo na co se dívat! Celkem 97 závodníků v 11 kategoriích a rekordní počet diváků přímého přenosu - 11 218!!! Taková byla první mistrovská soutěž jarní sezóny pořádaná Svazem kulturistiky a fitness ČR. Předávání cen proběhlo za přítomnosti členky NUTREND Teamu Marie Pomerantsevy, která vítězům předala trofeje a produkty společnosti NUTREND.

Jen o den později se v Městském Tylově divadle v Kutné Hoře konala druhá mistrovská soutěž jarní sezóny - Mistrovství Čech mužů a žen v kulturistice, physique, bodyfitness a bikiny fitness 2014. 110 závodníků ve 13 kategoriích a opět velmi vysoká divácká účast i počet diváků sledujících přenos dávají jasně na srozuměnou, že kulturistika je s Českou republikou neodmyslitelně spjata. Což potvrdil i člen NUTREND Teamu Martin Mester, který osobně poblahopřál vítězům a předal jim ceny od společnosti NUTREND - partnera pořádajícího Svazu kulturistiky a fitness ČR. Gratulujeme!

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena