Víkendová BUGGYRA

Víkendová BUGGYRA

Český tým Buggyra, sponzorovaný společností NUTREND, má za sebou sobotní dvojzávod třetího podniku evropského šampionátu tahačů. V prvním závodě oba jezdci bodovali pátým a šestým místem. Ve druhém si své premiérové vítězství v týmu Buggyra připsal na konto Adam Lacko.

Bohužel člena NUTREND Teamu Davida Vršeckého zradila technika a ze závodu odstoupil z třetího místa.

„Nevím, co se stalo, ale nemohl jsem zařadit, zřejmě něco se vzduchem. Je to obrovská škoda, protože jsme přišli nejen o stupně, ale také o další body,“ shrnul po závodě smutně Vršecký.

Druhým závodním dnem pokračoval třetí podnik evropského šampionátu tahačů v Nogaru. V první závodní jízdě se Davidu Vršeckému a Adamu Lackovi podařilo získat pro svůj tým Buggyra třetí místo.

Na startu se schylovalo k dramatu, ale nakonec se jezdci v první zatáčce poslušně srovnali. Vedení se ujal Jochen Hahn před Albacetem a Kissem. Bojovalo se však o čtvrté místo mezi týmovými kolegy Lackem a Vršeckým. Ti jeli půl okruhu bok po boku. Šťastnější byl nakonec David. „Dnes se mi jelo opravdu dobře. Vše fungovalo, jak mělo. Držel jsem se třetího Kisse, ale na předjetí to nikde nebylo. Tady je opravdu těžké něco vymyslet,“ konstatoval po závodě čtvrtý Vršecký, který si tak po včerejším výpadku spravil chuť.

Adam Lacko projel cílem nakonec pátý a do posledního závodu odstartuje opět ze čtvrtého místa. „Po startu jsme jeli vedle sebe s Davidem, a to asi půl kola. Když už přišla chvíle seřadit se, byl jsem na vnějšku a ztratil tak jednu pozici. O to výhodnější bude ale moje postavení do posledního víkendového závodu,“ uvedl po závodu s nadhledem Lacko.

Víkend uzavřeli Lacko s Vršeckým šestým a sedmým místem. Do druhé závodní jízdy startovalo prvních osm v obráceném pořadí, což znamenalo, že se Adam Lacko postavil do druhé řady, David Vršecký do třetí. Piloti Buggyry tak do závodu s handicapem startovali ze stejných pozic jako do třetího pohárového závodu.

Po startu se hned rozhořela bitva o první pozici, kterou získal třetí startující Markus Bösiger. Adam s Davidem však doplatili na strkanice z úvodu a propadli se na páté a sedmé místo.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena