Vilém Cao zápasil v Thajsku

Vilém Cao zápasil v Thajsku

V pondělí 17. srpna byl pro nejmladšího, teprve čerstvě 17-ti letého člena NUTREND Teamu Viléma Cao velice důležitým dnem. Na světovém poháru IFMA ROYAL CUP v thajském Bangkoku se jako člen české reprezentace asociace C.M.T.A. postavil své největší výzvě na cestě bojovníka - loňskému juniorskému mistru Evropy z Běloruska. 3 měsíce každodenní dřiny se měly ukázat v zápase na 3x2min.

Bohužel, po velké a tvrdé bitvě Vilém prohrál zápas na body, ale podle jeho trenérů rozhodně nezklamal. Soupeř byl bohužel velice silný a potvrdil již známé pravidlo, že východní škola thajského boxu (Bělorusko, Rusko, Ukrajina, Kazachstán..) patří k velmocem v thajském boxu ve světě a my se stále máme co učit!

Vilda k zápasu řekl: "Byl jsem odhodlaný nechat v ringu všechno, příprava byla dlouhá a náročná, ale cítil jsem se výborně jak fyzicky, tak i psychicky! Bohužel to nestačilo, soupeř byl opravdu skvělý a právem je to mistr Evropy z roku 2014! Teď se dám co nejrychleji dohromady a 4.září mě čeká zápas opět v České Republice na Harley Days v Praze a tam chci bezpodmínečně vyhrát!"

I přes prohru Vilda ukázal srdce bojovníka a my mu také děkujeme za parádní výkon! (děkujeme České Muay Thai Asociaci za fotku přímo z Thajska)

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena