Vítězné jízdy Pavla Boudného

Vítězné jízdy Pavla Boudného

Finálový závod Specialized XCR Cupu 2014 se stal opět kořistí Pavla Boudného z týmu Česká Spořitelna - Specialized, závodícího za tým Bikomatic Radima Kořínka sponzorovaný společností NUTREND.

Rozhodujícím momentem závodu byl atak vítězného Pavla Boudného společně s týmovými kolegy Petrem Šťastným a Dominikem Buksou a také Janem Bártou (NetApp Endura). Jan Bárta se v předposledním kole rozhodl pro samostatný nástup a výsledkem toho bylo překonání traťového rekordu Honzy Fojtíka (7:07), který má současnou hodnotu 6:49!

Stejně tak bodoval Grande Paolo i ve Znojmě, které má za sebou úspěšnou premiéru v seriálu Kolo pro život. První ročník Znojmo Burčák Tour Kooperativy přivítal přes 2000 startujících, jimž kraloval právě Pavel Boudný. Druhé místo vybojoval Václav Ježek (IVAR CS Author) a pro bronz si přijel Jirka Novák (Superior Brentjens) před Janem Fojtíkem (Symbio+ Cannondale). V ženách triumfovala Anna Šmídová (Nilfisk Alto Pro), druhá dojela Míša Procházková (Symbio+ Cannondale) a třetí Denisa Stodůlková (Česká spořitelna - Specialized).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena