Zita Svobodová odpovídá na pár otázek

Zita Svobodová odpovídá na pár otázek

Tento víkend 14.11. proběhla v Brně poslední akce FANTASTIC AEROBIC SHOW pod taktovkou skvělé organizátorky Zity Svobodové. Během celého roku připravila paní Svobodová 8 krásných akcí pro ženy z celé české a slovenské republiky. NUTREND se stal výživovým partnerem všech těchto akcí. Rádi bychom vám nyní poskytli krátký rozhovor s iniciátorkou aerobic akcí paní Zitou Svobodovou.

1) Jak byste jako organizátorka shrnula poslední akci Fantastic aerobic show?

Poslední akce roku 2015 se povedla na jedničku. Nově se sjeli klientky z Polska, takže naše akce se stává opravdu mezinárodní a počty zájemců neustále narůstají.
Na ploše bylo vidět plno úsměvů, radosti, pohody, skvělého cvičení, krásných žen a mužů. O špičkové lekce se postarali lektoři jako Zuzka Švíková, Lea Grančič, Morgan Moreau, Luciano Mottola - všichni předvedli neskutečnou show.

2) Kde berete inspiraci k vymýšlení stále nových akcí?

Na tohle se mě ptalo už hodně lidí. Ty nejlepší nápady přicházejí na těch neobvyklých místech - jako je koupelna, při vaření, v autě, na nákupu:). Inspiruji se hlavně nejnovějšími trendy a také požadavky klientek a lektorů. Moje původní povolání je marketingový specialita, takže se mi splnil sen a spojila jsem práci se svým koníčkem.

3) V dnešní době je kladen velký důraz na zdravou stravu a aktivní životní styl. Sportujete s rodinou a používáte sportovní doplňky?

Zdravý životní styl je pro mě velmi důležitý. Proto jsem ráda, že jsem začala spolupracovat se společnosti NUTREND, která nabízí škálu produktu nejen pro mě a mého muže, ale především pro moje dva syny. Sportujeme celá rodina velmi aktivně po celý rok, ať už na kole, na beach volejbalu, na badmintonu či v posilovně. K lepším výkonům rádi využíváme sportovní doplňky NUTREND, která nám vyhovují chuťově i složením. Při sportu načerpám nové síly a přijdu vždy na jiné myšlenky. Nedokážu si svůj život již bez pohybu představit.

4) Máte nějaký oblíbený produkt od společnosti NUTREND?

Manžel si velmi oblíbil produkty ENDURO BCAA a ENDURO GAINER, které mu napomáhají regenerovat po náročné fyzické aktivitě. Já osobně jsem si hned od začátku oblíbila instantní koktejl T-meal Fruity, který je bez lepku. Používám ho kdykoli během dne jako řešení svačiny v kanceláři, na cestách a ve spěchu. Z tyčinek mně velmi uchvátila novinka na trhu, tyčinka FLAPJACK s příchutí čokoláda + kokos. Naši synové si oblíbili tyčinky Street XL a JUST FRUIT, které jsou vhodné pro děti.

Závěrem bych chtěla poděkovat za obrovskou podporu společnosti NUTREND, která nám celý rok 2015 zachovala svoji přízeň a pomáhala zajistit pitný režim pro všechny. Děkuji a budu se těšit na spolupráci v roce 2016.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena