BodyPower 2017 trhal rekordy a NUTREND byl u toho!

BodyPower 2017 trhal rekordy a NUTREND byl u toho!

National Exhibition Center v anglickém Birminghamu se minulý víkend stalo dějištěm již 9. ročníku jedné z největších světových bodybuildingových show – Body Power UK 2017. Brány veletrhu se otevřely v pátek 12. května a stánek NUTRENDu nemohl ve společnosti více než 450 světových značek chybět.

Již první den veletrhu se NUTREND TEAM představil v plné síle a na našem stánku to bylo rozhodně znát. Benjamin Radic, Michelle Heuts, Evelien Nellen, Helga Stibi, Elis Naumanis, MOCTAR a za mikrofonem vynikající Kevin Nellen, rozjeli na našem stánku show nevídaných obrátek, což způsobilo, že fronta na vzorky produktů se začala pomalu klikatit do nedohledna. Byla to mj. vůbec první příležitost, kdy jsme mohli našim zákazníkům předvést nové produkty AFTER TRAINING PROTEIN a delikátní chuťovku PROTEIN BAR, po které se na barech jen zaprášilo.

Druhý den veletrhu NUTREND ovládl i hlavní stage, když nováček v našem teamu MOCTAR suverénně zvítězil v kategorii Muscle Model asociace PCA a udělal tak další významný krok k získání PRO karty. Jeho radost nepřebila ani skutečnost, že mu jeho týmový parťák Benjamin Radic, který se při jeho závodech zdatně ujal role fotografa, rozšlápl získanou trofej jen pár minut po té, co ji získal.

Poslední den ze sebe naši sportovci vyždímali maximum, což pocítili zejména naši fanoušci. Jedna soutěž střídala druhou, vzorky létaly vzduchem, stejně jako nespočet fotografií, mířící na sociální sítě po celém světě.

Suma sumárum, rekordních téměř sto tisíc diváků ve třech dnech prošlo turnikety jedné z nejlepších světových přehlídek posledních trendů ze světa kulturistiky a fitness. Už teď se nemůžeme dočkat jubilejního 10. ročníku, který dle organizátorů přijde s naprosto novým konceptem veletrhu.

Sledujte náš facebook @nutrend.bodybuilding pro více aktuálních informací ze světa fitness.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena