BodyPower expo v Birminghamu

BodyPower expo v Birminghamu

BodyPower expo letos v Birminghamu oslavilo 10. narozeniny a jeho 25letý kamarád Nutrend se této narozeninové oslavy již tradičně zúčastnil. Celý veletrh se nesl v duchu Las Vegas, takže jste zde mohli spatřit nejrůznější památky z celého světa včetně slavné Eiffelovy věže.

Kromě architektonických krás jste mohli vidět nejvýznamnější firmy a sportovce z oblasti fitness. Ochutnat novinky na trhu se sportovní výživou, jídlem, ale také si vyzkoušet nejnovější posilovací stroje a náčiní nebo módu. Nutrend oslnil anglický veletrh svým 100% Whey proteinem v limitované edici s 25% zdarma, ale také nabušeným pre-workoutem N1. Ochutnat jste mohli i nové BCAA ENERGY MEGA STRONG POWDER nebo naše vynikající tyčinky EVOQ, RAW BAR i klasickou PROTEIN BAR.

Na stánku Nutrend se s námi návštěvníci rozhodně nenudili. Kromě tradiční soutěže ve výdrži v dřepu o hodnotné ceny jste si mohli tak, jak bývá ve městě hazardu zvykem, zahrát kostky. Kromě spousty vzorků, které návštěvníci našeho “kasina“ dostali, někteří šťastlivci mohli vyhrát i extra ceny navíc. Čekání ve frontě na kostky jste si mohli zpříjemnit popíjením CARNITINE ACTIVITY DRINKu nebo CARBODRINXu. Fronty se tvořily také na focení s našimi sportovci a ambasadory. Velkou pozornost na sebe přitáhla Valeria Ammirato, kterou jsme velmi rádi přivítali do našeho týmu. Dále Valerija Slapnik, Elis Naumanis, Benjamin Radić, Helga Stibi, Evelien a Kevin Nellenovi i Luka Pašič patřili mezi největší hvězdy celého veletrhu. Ovšem ta největší hvězda, která na tomto veletrhu zazářila, byla Moctar.

Moctar se zúčastnil závodů organizace PCA, které byly součástí BodyPower. Moctar, který teprve před 14 dny získal PRO kartu, ihned potvrdil své kvality a na téměř domácí půdě ve svojí kategorii zvítězil. Nejenže tím strhl velikou pozornost na sebe, ale také na Nutrend, který ho po celou dobu jeho přípravy i soutěže podporoval. Projevil se týmový duch a Moctar se ihned po vítězství přišel o svoji radost podělit se svými kamarády z týmu, a tak jsme tento úspěch na stánku hned oslavili.

Tuto výjimečnou akci jsme poctivě dokumentovali a fotky a videa můžete najít na našich stránkách, Facebooku a Instagramu. Děkujeme všem, kteří si za námi přišli zasoutěžit, vyfotit a ochutnat naše produkty. Děkujeme také našemu skvělému týmu, který se podílí na tom, že naše značka neustále roste. Budeme se na Vás těšit na další akci.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena