Diskuse | NUTREND.cz - Oficiální e-shop

800 750 750(8-16 hod.)

Váš košík: 0 0
Menu

NUTREND Klub

Klub NUTREND

NUTREND Klub

Věrnostní systém pouze pro registrované členy nabízí celou řadu výhod. Nakupujte za výhodnější ceny na e-shopu NUTREND.cz a ve značkových prodejnách NUTREND stores! Více

Doprava ZDARMA

Doprava zdarma Doprava ZDARMA
nad 1 400 Kč

Doprava ZDARMA

Při ceně objednávky od 1 400 Kč poštovné ZDARMA. Platí jen pro koncové zákazníky.
Muj profil

CARBOSNACK WITH CAFFEINE

CARBOSNACK WITH CAFFEINE

Rychlá energie a stimulace organismu v praktickém energetickém gelu s obsahem kofeinu. Zajistí rychlé doplnění energie, elektrolytů a zvýšení koncentrace pro náročné sportovní aktivity s vysokou tepovou frekvencí, při kterých naše tělo není schopno přijímat pevnou stravu.

Datum: 14.9.2015 10:00 Odpovědi: 10

Dotaz na lepší výkonnost běhu

Autor:Luky Datum:11.6.2019 15:23

Dobrý den chci se zeptat co by jste mi doporučili abych mohl běžet závod 3 a 5 km v co nejlepším výkonu. Běhání se věnují cca 7 let postupně se ma výkonnost zvedala ale teď už ne. Nikdy jsem nic nepoužíval vše co jsem netrénoval tak čiste.predem dekuji

Re: Dotaz na lepší výkonnost běhu

Autor:Michal Tuček Datum:12.6.2019 09:30

Dobrý den
Ve vašem případě určitě doporučím produkt VO2 BOOST, který díky aktivním látkách, zejména díky dobře využitelní formě železa, zlepší přenos kyslíku v těle a díky obsaženým vitamínům také zlepší přenos energie. Za úvahu by stálo i použití produktu BETA ALANINE COMPRESSED CAPS. Zařazením této aminokyseliny do stravy lze předpokládat oddálení bolesti namáhaného svalstva. Zatímco efekt produktu VO2 BOOST je patrná poměrně v krátké době, efekt produktu BETA ALANINE COMPRESSED CAPS lze zaregistrovat až po delším pravidelném užívání (cca 3 až 4 týdnů).
Pokud se rozhodnete pro zařazení produktu BETA ALANINE COMPRESSED CAPS, doporučím pro účely vašeho sportu použití jedné kapsle současně se snídaní a jedné kapsle současně s obědem. (celkem 2 kapsle za den)
M. Tůček 

Jízda na kole, hubnutí, dodej energie při výkonu

Autor:Petr Datum:4.6.2019 21:01

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, který z produktů by jste mi doporučily pro nezávodní ovšem intenzivní tréningy na horském kole. Jezdím cca 3-4x týdně +-30km (asi hodina jízdy). Jsem diabetik, tudíž potřebuji něco na doplnění sacharidů při výkonu ale aby se mi to neukládalo do tuků a účinně jsem je spaloval. Děkuji, PT.

Re: Jízda na kole, hubnutí, dodej energie při výkonu

Autor:Michal Tuček Datum:5.6.2019 09:10

Dobrý den
Počítejte s tím, že sportovec - diabetik má podobný energetický výdej, jako zdravý jedinec. Pracující svalstvo potřebuje rychlé palivo, a to je nejlepší v podobě jednoduchých cukrů. Ve vašem případě a pro tento typ a délku aktivity doporučím produkt ISODRINX. V jedné porci dodáte tělu více než 30 gramů sacharidů. Tyto budou při aktivní svalové práci použity jako zdroj energie i případě diabetes. Navíc u vás víc, než u běžného sportovce je nutné předcházet hypoglykemii!
Počítejte s tím, že sportovní aktivita je pro tělo odlišný režim ve srovnání s klidovou částí dne a rozumně přijímané sacharidy v průběhu sportovní aktivity se neukládají do tělesné tukové tkáně!
Pokud je vhodná sportovní aktivita delší než 90 minut, mají přijímané sacharidy dokonce nepřímou účast na snižování tělesného tuku.
M. Tůček 

Carbosnack with caffeine - příchuť Borůvka

Autor:Pavel Jablonský Datum:3.6.2019 11:17

Dobrý den,
musím pochlválit příchuť Borůvka.. Výborná!!
Měl jsem včera a byl jsem mile překvapen, jak dobře chutná. Energizující efekt gelu výborný..
Chci se zeptat, kdy zase bude příchuť borůvka?
Díky za informaci.

Re: Carbosnack with caffeine - příchuť Borůvka

Autor:Janka Pálešová Datum:3.6.2019 12:38

Dobrý den, 
příchuť borůvka je dostupná u klasického CARBOSNACK, který je bez kofeinu. Příchuti s kofeinem v nabídce zatím cola a modrá malina.  S pozdravem Mgr. Janka Pálešová 

Rozvržení energi doplňků při půlmaratonu

Autor:Petr Kunčar Datum:22.6.2017 22:13

Dobrý den, chtěl bych se poradit v které fázi závodu který doplněk použít při půlmaratonu při teplotách kolem 30st a jaký druh nápoje použít před závodem a běhen závodu.Děkuji za radu.

Re: Rozvržení energi doplňků při půlmaratonu

Autor:Janka Pálešová Datum:23.6.2017 09:37

V dostatečném předstihu zásobujte tělo i
tekutinami. Asi hodinu před závodem je vhodné vypít jeden až dva decilitry nápoje, lze použít hypotonický iontový nápoj či vodu bez bublinek. V průběhu závodu pijte dříve, než budete mít pocit sucha v ústech, ideálně každých 15-30 minut, po malých doušcích. Je-li horko a vlhko, klidně i častěji. Pro správnou hydrataci neexistuje vzorec, vše závisí na prostředí, teplotě a aktivitě, kterou tělo zrovna provozuje. Doporučuji nápoj ISODRINX v hypotonickém ředění.
Z doplňků před závodem lze použít cca 30-15min před 4 kapsle ENDURO BCAA a ANTIKRAMP 2kapsle. V první 1/2 výkonu pocucávat gely typu ENDUROSNACK (optimálně co 30min trochu gelu) a stále popíjet směs ISODRINX v hypotonickém ředění. V další části trasy obdobně používat spíše gel CARBOSNACK + ISODRINX. Aby se potlačily případné křeče, mohlo byste s sebou mít pohotovostní ampulku MAGNESLIFE – rychlá pomoc. V cíli doporučuji pomalu popíjet REGENER.

Hodně zdaru

S pozdravem Mgr. Janka Pálešová 

Carbosnack with caffene

Autor: Denis Ševčík Datum:3.10.2016 13:16

Dobrý den mám takový malý dotaz. Od kolika let to mohou používat děti? Mám syna a tomu je 11 let. Tak se radši ptám. Děkuji a nashledanou.

Re: Carbosnack with caffene

Autor:Janka Pálešová Datum:3.10.2016 13:29

Dobrý den,
přípravky s kofeinem nejsou pro děti určené vůbec, takže pokud byste volili CARBOSNAC, tak určitě bezkofeinovou variantu, kterou máme v nabídce.
Na doplnění energie dětem jako svačina velice dobře poslouží tyčinka DENUTS.
S pozdravem
Mgr. Janka Pálešová