Rychlá energie a stimulace organismu v praktickém energetickém gelu s obsahem kofeinu. Zajistí rychlé doplnění energie, elektrolytů a zvýšení koncentrace pro náročné sportovní aktivity s vysokou tepovou frekvencí, při kterých naše tělo není schopno přijímat pevnou stravu.
Dotaz na lepší výkonnost běhu
Dobrý den chci se zeptat co by jste mi doporučili abych mohl běžet závod 3 a 5 km v co nejlepším výkonu. Běhání se věnují cca 7 let postupně se ma výkonnost zvedala ale teď už ne. Nikdy jsem nic nepoužíval vše co jsem netrénoval tak čiste.predem dekuji
Re: Dotaz na lepší výkonnost běhu
Jízda na kole, hubnutí, dodej energie při výkonu
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, který z produktů by jste mi doporučily pro nezávodní ovšem intenzivní tréningy na horském kole. Jezdím cca 3-4x týdně +-30km (asi hodina jízdy). Jsem diabetik, tudíž potřebuji něco na doplnění sacharidů při výkonu ale aby se mi to neukládalo do tuků a účinně jsem je spaloval. Děkuji, PT.
Re: Jízda na kole, hubnutí, dodej energie při výkonu
Carbosnack with caffeine - příchuť Borůvka
Dobrý den,
musím pochlválit příchuť Borůvka.. Výborná!!
Měl jsem včera a byl jsem mile překvapen, jak dobře chutná. Energizující efekt gelu výborný..
Chci se zeptat, kdy zase bude příchuť borůvka?
Díky za informaci.
Re: Carbosnack with caffeine - příchuť Borůvka
Rozvržení energi doplňků při půlmaratonu
Dobrý den, chtěl bych se poradit v které fázi závodu který doplněk použít při půlmaratonu při teplotách kolem 30st a jaký druh nápoje použít před závodem a běhen závodu.Děkuji za radu.
Re: Rozvržení energi doplňků při půlmaratonu
V dostatečném předstihu zásobujte tělo i
tekutinami. Asi hodinu před závodem je vhodné vypít jeden až dva decilitry nápoje, lze použít hypotonický iontový nápoj či vodu bez bublinek. V průběhu závodu pijte dříve, než budete mít pocit sucha v ústech, ideálně každých 15-30 minut, po malých doušcích. Je-li horko a vlhko, klidně i častěji. Pro správnou hydrataci neexistuje vzorec, vše závisí na prostředí, teplotě a aktivitě, kterou tělo zrovna provozuje. Doporučuji nápoj ISODRINX v hypotonickém ředění. Z doplňků před závodem lze použít cca 30-15min před 4 kapsle ENDURO BCAA a ANTIKRAMP 2kapsle. V první 1/2 výkonu pocucávat gely typu ENDUROSNACK (optimálně co 30min trochu gelu) a stále popíjet směs ISODRINX v hypotonickém ředění. V další části trasy obdobně používat spíše gel CARBOSNACK + ISODRINX. Aby se potlačily případné křeče, mohlo byste s sebou mít pohotovostní ampulku MAGNESLIFE – rychlá pomoc. V cíli doporučuji pomalu popíjet REGENER.
Carbosnack with caffene
Dobrý den mám takový malý dotaz. Od kolika let to mohou používat děti? Mám syna a tomu je 11 let. Tak se radši ptám. Děkuji a nashledanou.
Re: Carbosnack with caffene