Mimořádně účinná tekutá směs ve formě shotu, s vysokou dávkou 3 g L-karnitinu a účinné látky pro podporu energetického metabolismu, zlepšení stimulace a koncentrace.
Carnitine
Dobrý den,
zajímal by mě rozdíl mezi CARNITINE 60000 + SYNEPHRINE x CARNITINE 100000 x CARNITINE 3000 SHOT.
Chodim 4x týdně do fitka s cílem shodit a zároveň vyrysovat postavu. Jaký by byl pro tento účel nejvhodnější?
Děkuji Zach
Re: Carnitine
Kombinace
Dobrý den,
Je li možná kombinace FAT DIRECT SHOT a CARNITINE 3000 SHOT?
Dekuju za pomoc
Re: Kombinace
Dobrý den, oba SHOTy obsahují především L-Carnitin a i stimulační látky jako je kofein ve vysoké dávce. Jejich kombinace už haničí s doporučenou denní dávkou a ne vždy více, znamená lépe. Doporučuji pouze jeden SHOT před tréninkem (přičemž každý den můžete zvolit jeden z nich a střídat je), a pak na noc metabolismus podpořte produktem FAT DIRECT CAPS. S pozdravem Mgr. Janka Pálešová
Rozdelení dávky
Dobrý den, chci se zeptat jestli je mozne rozdělit jeden shot na 2x davku pokud lahvičku po otevření uchovam v lednici a spotřebuji do jedneho dne. Děkuji
Re: Rozdelení dávky
Jaký přípravek užívat?
Dobrý den, je mi 51 let a mám nadváhu. Dvakrát v týdnu chodím na Spinning a dvakrát v týdnu jezdím rekreačně na koni. Do toho dvakrát denně delší procházky se psy. Potřebuji snížit váhu a nevím jakým správným doplňkem si pomoci. Stravuji se zdravě, ale snížení váhy v mém věku je běh na dlouhou trať... Děkuji za radu.
Re: Jaký přípravek užívat?
Carnitine 3000 SHOT
Dobrý den,
je vhodné tento přípravek použít i před sportovní aktivitou, která bude trvat 20 - 30 min.? Bude mít vůbec nějaký účinek?
Re: Carnitine 3000 SHOT
CARNITINE 3000 SHOT / Carniform Extreme Shot
Dobrý den,
Chtěla bych vědět, jaký je rozdíl mezi výše uvedenými produkty. Ptám se, protože jsem si objednala z jednoho eshopu Carniform Extreme Shot a přišel mi carnitine 3000. Tak me zajímá, jestli vracet či ne. Chtěla jsem něco na "nakopnuti". A nevím jestli carnitine je na to ten pravý. Děkuji
Re: CARNITINE 3000 SHOT / Carniform Extreme Shot
Dobrý den, CARNITINE 3000 SHOT obsahuje 3000mg karnitinu, také vitaminy, navíc antioxidant extrakt zeleného čaje, chrom a energetické stimulanty kofein a taurin. Poskytuje vhodnou stimulaci před tréninkem a podporu redukčního režimu. CARNIFORM již v naší nabídce nenaleznete. S pozdravem Mgr. Janka Pálešová