Jan Škarnitzl vyhrál závěrečný závod TOMKET Pražského MTB poháru 2018

Jan Škarnitzl vyhrál závěrečný závod TOMKET Pražského MTB poháru 2018

Olympionik a zkušený reprezentant České republiky Jan Škarnitzl ovládl finálový závod TOMKET Pražského MTB poháru 2018, kterým byl netradiční XCO Maraton.

Zatímco si účastníci seriálu horských kol pro všechny věkové a výkonnostní kategorie jezdců, včetně cyklistů s handicapem po celý letošní rok užívali krásného, slunného počasí, tak pro závěrečný závod juniorských a dospělých kategorií se karta zcela obrátila. Teplota pouhé 3 stupně nad nulou a souvislý déšť se staly nechtěnými a ne příliš vítanými účastníky závodu v unikátním prostředí Garden Parku Jeneč.
Jan Škarnitzl (Mitas Trek) bez větších komplikací zvítězil v kategorii mužů, následován velmi dobře jedoucím Jiřím Chybou (NUTREND Specialized Racing), který tak může slavit ještě jeden triumf, v letošním roce totiž neokusil, ve své kategorii Masters I. hořkost porážky v žádném pohárovém závodě.
Celkově osmý, finálový závod rozhodnul o pořadí letošního ročníku TOMKET Pražského MTB poháru.

Celkovými vítězi jednotlivých mládežnických a dospělých kategorií se stali:
- kadetky: Karolína Bedrníková, Dukla Praha - kadeti: Tomáš Tlamka, NUTREND Specialized Racing - ženy + juniorky: Markéta Kleisnerová, Černí koně - junioři: Radek Hořák, Kolokrám - Muži OPEN/Elite: Jan Škarnitzl, Mitas Trek - Masters I.: Jiří Chyba, NUTREND Specialized Racing - Masters II.: Petr Dobrý, Rajec Trek - Masters III.: Viktor Zapletal, NUTREND Specialized Racing - Masters IV.: Miroslav Pek, Peksport TO EUROPE - handicapovaní cyklisté: Tomáš Mastík, Černí koně/Bikeinvest – Praha

Vítězové kategorií společně s dalšími umístěnými na druhém a třetím místě obdrží na slavnostním večeru TOMKET Pražského MTB poháru ojedinělý pohár s pražskou dlažební kostkou.

Dějištěm tohoto slavnostního aktu bude v pátek 16. listopadu 2018 tradiční místo, Music club – Lidový dům Kbely.

A v průběhu slavnostního večera, mimo jiné dojde i k losování, který z vítězů dospělých kategorií vyhraje zapůjčení terénního vozu Toyota Rav 4 Hybrid od společnosti Emil Frey po dobu tří měsíců.

Vítězové dětských a mládežnických kategorií zase budou losovat o získání sportovního kola Specialized od společnosti Velocentrum Voleský.

Výsledky 8. závodu v Garden Parku Jeneč: ZDE

Celkové pořadí TOMKET Pražského MTB poháru 2018: ZDE

FOTO: Barbora Klap

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena