Jaroslav Kulhavý a český tým zahájí sezónu na Kypru!

Jaroslav Kulhavý a český tým zahájí sezónu na Kypru!

Osvědčené zahájení sezóny má na programu olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý (Specialized XC), který na Kypru absolvuje populární etapový závod Sunshine Cup zařazený do kategorie HC UCI.

Jaroslav Kulhavý se na Kypr jezdí připravovat pravidelně už od juniorských let a společně s trenérem Viktorem Zapletalem zde absolvovali přípravu na všechny sezóny ve kterých Jaroslav triumfoval.

Olympijský vítěz z Londýna a stříbrný medailista z Ria, Mistr světa a Evropy v olympijském cross country, Mistr světa a Evropy v XCM, celkový vítěz Světového poháru a vítěz nejtěžšího etapového závodu světa Cape Epic je se svým výčtem úspěchů nejvšestranněším a nejúspěšnějším bikerem historie horských kol. A mezi úspěchy Jaroslava patří samozřejmě také vítězství v kyperském Sunshine Cupu. Ten v programu Kulhavého pro sezónu 2018 znamená především kvalitní přípravu na úvodní závod Světového poháru v jihoafrickém Stellenbosch, který se uskuteční už 11. března a následně na nejtěžší etapový závod světa, Cape Epic.

Společně s Jaroslavem absolvuje závody a přípravu na Kypru také početná skupina dalších vynikajících českých reprezentantů v čele s několikanásobným vítězem Sunshine Cupu, Janem Škarnitzlem (Sram Mitas Trek). V kategorii žen se představí tradiční účastnice kyperského závodu, sestra Jana Škarnitzla, Jitka Škarnitzlová (GAPP System – Cabtech). Zkušenou dvojici pak bude doprovázet několik talentovaných závodníků kategorie U23: Jana Czeczinkarová (Sram Mitas Trek), Lucie Krupová (Expres Scott Kolín) a Matěj Průdek (GAPP System – Cabtech).

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena