Jsem silnější než kdy jindy

Jsem silnější než kdy jindy

Podobně jako minulý rok se i letos připravuji na podzimní mistrovskou sezónu. Loni, 11. listopadu, jsem si splnil sportovní sen, když jsem na Mistrovství světa juniorů v Rumunsku získal titul Mistra světa v klasické kulturistice.

Byl to ohromný zážitek, který mi v kontextu let, které se kulturistice věnuji, ukázal, že pokud se něčemu usilovně věnujeme den za dnem, můžeme dosáhnout snivých výsledků. Záleží na naší dřině, trpělivosti a ušlechtilosti, jelikož i ten největší silák se v lese může brzy unavit, pokud má tupou sekeru.

Má současná příprava směřuje opět na Mistrovství světa, jen s jistým rozdílem. Naproti minulým rokům, které jsem strávil závoděním v kategorii juniorů (tzn. do 23 let), se přesouvám konečně do kategorie mužů, která je pro mě novou nabitou etapou a zároveň značnou motivací. Sakra, už jsem chlap, a proto musím jako chlap trénovat, přemýšlet a být ještě hladovější!

Do závodů mi zbývá posledních pár dní, za dva týdny budu stát ve výborné formě na pódiu a utkám se s těmi nejlepšími borci, kteří chtějí uspět podobně jako já. Občas cítím, že mi padá energie na dno a vnitřní pudy by chtěly vzdorovat tvrdým tréninkům a přísné dietě. To ale nepřipadá v úvahu. Mozek dává tělu jasně najevo, co se bude dít. Protože pocit z vítězství, z vítězství nad sebou samotným je lépe chutnající, než lahodné boloňské
špagety naložené v omáčce z čerstvých rajčat, a možná dokonce lepší, než babiččiny úžasné jahodové knedlíky!

Končím s psaním textu, za pár minut začínám trénink, takže se jdu posilnit monstrózní předtréninkovkou N1, abych předvedl opět špičkový výkon. Až po Mistrovství světa znovu navštívím náš obrovský komplex Nutrend World, budu zas silnější, než když jsem ho naposled opouštěl. A vy, kdo nevíte, o čem mluvím, běžte se tam podívat. Dost možná jste totiž tak dobře ukovanou posilovnu dosud neviděli.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena