Kariéra

Area Sales Manager

Jste obchodníkem tělem i duší, nové výzvy a příležitosti jsou Vaším hnacím motorem nikoliv překážkou? Pokud je obchod pro Vás vášní, umíte efektivně vést svůj tým a dokážete společně dosáhnout stanoveného cíle – hledáme právě Vás! Budujte s námi LOVEbrand NUTRENDU!

Zjistit více

Mzdová účetní

Pokud Vás láká mzdová agenda, chcete naplno využít svůj smysl pro detail, zodpovědnost a máte již zkušenosti se zpracováním mezd, ozvěte se, hledáme právě Vás! Připojte se do našeho přátelského týmu HR oddělení.

Zjistit více

Specialista/ka školení produktů a výživy

Výživě se věnujete již nějakou dobu, vše kolem toho Vás prostě baví a rádi byste předávali tyto vědomosti dál? Přivítáme výřečného kolegu/kolegyni pro edukaci našich zaměstnanců v oblasti sportovní výživy a seznámení s celým portfoliem produktů.

Zjistit více

Specialista/ka kvality

Pečlivost a orientace na detail Vás vystihují a prostředí kvality je Vám blízké? Pokud ano, doplňte náš tým kvality! Přivítáme kolegu/kolegyni, který/á se bude podílet na hladkém průběhu produkce našich výrobních linek a dohlížet na klíčovou kvalitu produktů dle zavedených standardů

Zjistit více

Recepční sídla společnosti

Jste rádi v centru dění a jste komunikativní člověk překypující energií? Budete první kontakt s hosty v naší firmě, proto uvítáme pozitivně naladěného člověka, který tuto náladu přenese i na své okolí. Tímto dotvoříte příjemnou atmosféru naší firmy.

Zjistit více

Asistent/ka vývoje

Hravě si poradíte s legislativou v potravinářství a prostředí vývoje je Vám velmi dobře známé? Máte jedinečnou možnost stát se součástí týmu vývoje a být u zrodu našich horkých novinek.

Zjistit více

Technik ve výrobním provozu

Baví Vás opravovat stroje a technické myšlení patří mezi Vaše přednosti? Pokud umíte reagovat na vzniklou situaci pohotově a poradit si, rádi Vás přivítáme mezi naše techniky!

Zjistit více

Key Account Manager

Ovládáte cizí jazyk a rádi byste navázali na svoje zkušenosti z role obchodníka?

Zjistit více

Senior Graphic Designer

Design má u nás naprosto zásadní místo a nikoho nemusíte dvakrát přesvědčovat, proč to má smysl. Pokud to vnímáte stejně, čiší z vás originalita, máte „estetické oko“ a umíte přijímat kreativní výzvy – oznamujeme vám dobrou zprávu! A to v podobě volné židle, která by vám mohla sedět jako na míru dělaná.

Zjistit více

Pracovník/ce výroby v potravinářství

Vyhovuje Vám manuální práce a rádi za sebou vidíte hmatatelný výsledek?

Zjistit více

Kuchař/ka NUTREND World

Když jste se rozhodoval/a, co budete dělat – „kuchařina“ pro Vás byla jasná volba. V kuchyni jste jako doma a nyní Vás láká něco nového? Chcete získat zkušenosti i z moderní gastronomie? Na začátku Vám vše vysvětlíme, ale chuť do práce si musíte přinést s sebou. Připojte se k našemu týmu profesionálů unikátního konceptu self-service a open kitchen restaurace.

Zjistit více

Trenér/ka fitness NUTREND World

Sdílíte nadšení pro fitness a chcete inspirovat i ostatní k aktivnímu životnímu stylu? Ozvěte se nám! Hledáme srdcaře, pro kterého bude práce zároveň koníčkem a bude ho bavit. Staňte se novou tváří našeho fitness!

Zjistit více

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Nabušený 100% izolát

Vyzkoušet
Nabušený 100% izolát

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena