Lejla Tanović je aktuálně jednou z nejlepších cyklistek světa

Lejla Tanović je aktuálně jednou z nejlepších cyklistek světa

Jaké jsou její plány pro letošní rok?

Když vezmete v úvahu, že sezóna 2020 byla pro sportovce na celé planetě opravdu hektická, jsem se svými výsledky více než spokojená. Dokázala jsem si udržet vysoký objem tréninků i během lockdownu, což bylo důvodem mých skvělých výsledků a mého nejlepšího osobního umístění ve světovém žebříčku v této sezóně. Sezónu jsem dokončila na 7. místě v UCI World Marathon Ranking a na 30. místě v UCI XCO World Ranking (Cross Country Olympic). V této sezóně jsem ukázala, že jsem jednou z nejlepších cyklistek světa.

Mým nejlepším výsledkem sezóny bylo umístění na 8. místě na mistrovství světa v maratonu v Turecku, Sakarya. Závod byl extrémně tvrdý a náročný. Velkou pomocí mi byla kvalitní suplementace od NUTRENDU jak před, tak během závodu. Tento maraton mi ukázal, že jsem velmi blízko k tomu získat medaili, což je po loňské zkušenosti hlavní cíl pro letošní sezónu. Kromě toho jsem se umístila na 2. místě v závodech týmových etap na Costa Blanca Bike Race se svým týmovým kolegou Rocio Del Alba Garcia Martinezem. 2. místo jsem obsadila také na UCI Marathon Series na Slovensku a vyhrála svůj vůbec první etapový UCI Závod S1 v Banja Luce.

Pro letošní sezónu jsme si stanovili cíle opravdu vysoko. Chci dokázat, že jsem jednou z nejlepších na světě ziskem medaile na evropském nebo světovém šampionátu. Kromě toho jsem stále v procesu kvalifikace na olympijské hry v Tokiu a zúčastním se všech světových pohárů v Evropě, kde mám velká očekávání.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena