Novinka PROTEIN PORRIDGE

Novinka PROTEIN PORRIDGE

Zdroj kvalitních bílkovin a sacharidů - to je nejnovější produkt od společnosti NUTREND pro všechny, kdo žijí aktivním a zdravým životním stylem.

Už delší čas je ovesná kaše nejčastější volbou snídaňové potraviny mezi zastánci takzvaného zdravého životního stylu. Všeobecně je považována za zdravou formu stravy, která nasytí a dodá vhodnou formu energie na delší dobu. Ovesné vločky jsou nejen skvělou formou energie, ale také obsahují vlákninu, která je velmi prospěšná pro náš trávicí trakt. Ovesné vločky je také možné považovat za přirozený zdroj rostlinné bílkoviny, která by z hlediska zdravého stravování neměla být opomíjená. Zejména kvůli těmto důvodům tvoří bezlepkovéovesné vločky splňující podmínky pro bezlepkovou potravinu, základ pro současnou novinku od společnosti Nutrend s názvem PROTEIN PORRIDGE.

Protože je v dnešní době přikládán velký význam bílkovinám a o poznání častěji jsou zařazeny v jídelníčku většiny sportovců, doplnili jsme PROTEIN PORRIDGE o kvalitní mléčnou bílkovinu, kterou v produktu představuje především velmi považovaný izolát mléčných bílkovin. Tento poskytuje frakce bílkovin kaseinu i bílkovin syrovátky. Celkové množství proteinu v kaši činí 30% a tato hodnota patří mezi podobnými výrobky k těm nejvyšším na trhu.

Nutno zmínit, že v kaši nenajdete umělá sladidla! Jedná se o čistě přírodní produkt doslazený pouze ovocným cukrem - fruktózou a kokosovým cukrem. Obě tato přírodní sladidla se řadí mezi potraviny s nízkým glykemickým indexem, které nezpůsobují nárazový vzestup glukózy v krvi, a proto jsou velmi oblíbená u zastánců zdravé výživy.

PROTEIN PORRIDGE od společnosti NUTREND je navíc obohacena o vitamín K2 a vitamín D. Oba tyto vitamíny jsou společně potřebné pro pevnost kostí, dále pro normální růst a vývoj kostí u dětí. Vitamín D se mimo jiné podílí i na lepším vstřebávání vápníku, který je v PROTEIN PORRIDGE hojně zastoupen.

Pro koho je PROTEIN PORRIDGE vhodná?
Zejména pro všechny zastánce zdravého životního stylu, kteří hledají vhodnou alternativu plnohodnotné snídaně, bohaté přesnídávky, případně odpolední svačiny s dostatečným odstupem od případné fyzické aktivity.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena