NUTREND si podmanil BODYPOWER 2019

NUTREND si podmanil BODYPOWER 2019

Kdo se veletrhu zúčastnil, musí nám dát za pravdu. V anglickém Birminghamu jsme udělali velkolepou show, o kterou se postarali Moctar, Valeria Ammirato, Helga Stibi, Miroslav Juríček a také streetworkoutový holandský tým Hollowbarzz.

Na našem stánku jste mohli vidět ukázky pózovaní našich sportovců, účastnit se squat challenge a vyhrát tak hodnotné ceny od Nutrendu. Kluci z týmu Hollowbarz na hrazdě předváděli neuvěřitelné kousky, které upoutaly velkou řadu návštěvníku, kteří si poté mohli vyzhybovat tašku se vzorky a shakerem.

Bary našeho stánku byly plné ochutnávek, jak z řad kvalitních proteinů: Hydro Whey, 100% Whey Protein, tak i lahodných tyčinek: Excelent protein bar, DeNuts, Voltage energy bar, RAW bar, Protein bar. Návštěvníci mohli vyzkoušet nejprodávanější pre-workout N1, CARNITIN ACTIVITY DRINK, ale také naší novinku EAA, komplex esenciálních aminokyselin.

V Anglii jsme představili naši novou ENDURANCE řadu, společně s produkty ze sekce ACTIVE LIFESTYLE.

Fotky a videa z této vydařené akce můžete vidět na našich webových stránkách, Facebooku i Instagramu, za které vděčíme Luka Pašičovi, který tradičně odvádí profesionální práci.

Děkujeme všem, kteří se za námi zastavili. Nutrend se již teď na Vás těší na další mezinárodní eventové zastávce v italském Rimini.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena