NUTREND v Rimini pokračuje na vlně rekordů

NUTREND v Rimini pokračuje na vlně rekordů

Dvanáctý ročník jednoho z největších světových svátků kulturistiky, fitness, ale i sportu jako takového se uskutečnil o víkendu v italském Rimini.

Oproti minulým ročníkům lehce přepracovaný koncept výstavy umožnil ještě větší zapojení návštěvníků do skupinových lekcí a workshopů, kterými je tento veletrh pověstný. To způsobilo rekordní návštěvu 268 120 registrovaných účastníků v průběhu 4 dnů.

Právě letošní rekordní návštěva řadí RIMINI WELLNESS v žebříčku návštěvnosti dokonce před letošní FIBO v Kolíně nad Rýnem. A bylo se opravdu na co koukat!

NUTREND TEAM zastupovali na horké italské půdě Benjamin Radič, Helga Stibi a nováček v našem týmu Elis Naumanis. Společně s italskými „spoluhráči“ z místního NUTREND TEAMU vytvářeli na stánku senzační atmosféru, nesoucí se v duchu úsměvů, stovek fotografií a rozdaných podpisů. NUTREND mohl poprvé na italské půdě představit návštěvníkům své novinky AFTER TRAINING PROTEIN, lahodnou PROTEIN BAR, nebo třeba novou evoluci spalovače CARNIFORM.

Z pohledu našeho italského distributora se jednalo o jednoznačně úspěšný veletrh. „Byly to opravdu velmi náročné čtyři dny, které nás stály spousty sil, ale výsledek stojí jednoznačně za to! Všichni odvedli kus dobré práce a už se těšíme na další ročník, “ zhodnotil letošní ročník Paolo Spano.

Pro více fotografií a videí z veletrhu sledujte náš facebook @nutrend.bodybuilding

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena