Olga Šípková potěšila výherce soutěže Happy Snack

Olga Šípková potěšila výherce soutěže Happy Snack

Členka NUTREND Teamu a mistryně světa v aerobicu Olga Šípková zavítala minulý týden na Moravu. A to konkrétně do Hranic - tamní základní škola na Třídě. 1 Máje totiž zvítězila v soutěži vyhlášené společnostmi COME vending a NUTREND v rámci projektu zdravých automatů do škol - Happy výhra s NUTRENDEM. O možnost vyhrát exkluzivní cvičení s Olgou Šípkovou a o šek na 20 000 korun soutěžily desítky škol.

Cílem soutěže bylo nasbírat co nejvíce obalů tyčinek Street XL a Street XL fruity od společnosti NUTREND ve zdravých automatech společnosti COME. Zapojit se mohly jen ty základní školy, které mají ve svých prostorách umístěn zdravý automat HAPPYSNACK. V automatech HAPPYSNACK se nachází pouze a jen zdravé produkty schválené profesionálními nutričními terapeuty.

Olze Šípkové se dostalo vřelého přijetí a na autogramiádu a besedu s ní dorazila nejen vítězná třída, ale i celá řada dalších hranických studentů. V sále jich bylo hodně přes 100 a otázky na život, kariéru, rodinu a plány do budoucna nebraly konce. Poté následovalo cvičení s Olgou, kterého se zúčastnili opravdu všichni - studenti i jejich učitelé. Na jedinečný den, strávený s jednou z nejslavnějších českých sportovkyň, v Hranicích jistě jen tak nezapomenou. A co Olga říká na projekt Happysnack? Nešetřila slovy chvály. "Moc se mi líbí myšlenka projektu Happysnack. Kvalitní svačinky, které si mohou děti zakoupit během přestávek - to je přece úžasný nápad. Určitě si vyžádám kontakt od zástupců firmy COME a nabídnu tento automat řediteli školy v Praze, do které chodí moje dcera Adélka. Má velmi ráda tyčinky NUTREND, tak bude skvělé, když si je bude moci koupit ve zdravém automatu," říká Olga Šípková.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena