Tereza Diepoldová celkovou vítězkou světového poháru 2016

Tereza Diepoldová celkovou vítězkou světového poháru 2016

Vynikajícího úspěchu dosáhla česká cyklistka Tereza Diepoldová. Ve finálovém závodě světového poháru ve španělském Bilbau zvítězila nejen v páteční časovce, ale i v nedělním silničním závodě v kategorii C2 handicapovaných cyklistek a po druhé ve své kariéře získala prestižní křišťálovou trofej pro celkovou vítězku světového poháru.

Sympatická studentka Fakulty tělesné výchovy a sportu UK v Praze a členka týmu Nutrend Specialized Racing tak navazuje na rok 2012, kdy se jí krátce před paralympijskými hrami v Londýně podařil podobný triumf.

Pódiové umístění v silničním závodě vybojoval také reprezentační kolega Terezy Ivo Koblasa závodící v kategorii C2 muži, když v závěrečném spurtu vybojoval bronzovou medaili. Pro Iva to byla již druhá bronzová v Bilbau.

Velmi dobře si vedli i další naši reprezentanti v kategoriích C4 a C5, kdy Jiří Ježek obsadil sedmé místo a Tomáš Kajnar šesté.

Česká reprezentace handicapovaných cyklistů si tak odváží z finálového závodu světového poháru neuvěřitelné množství desetimedailí v různých kategoriích. Reprezentační výběr pro paralympijské hry Rio 2016 nyní bude čekat necelý měsíc dlouhá závěrečná příprava. Český paralympijský tým bude odlétat do Ria de Janeira 1.září.a první start je čeká na velodromu v dráhových soutěžích dne 8.září.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena