ARMY RUN přilákal přes tisíc běžců

ARMY RUN přilákal přes tisíc běžců

Vůbec poprvé se ARMY RUN konal v Černé v Pošumaví. Přes 1 300 běžců z celé České republiky a okolních států Evropy se v sobotu 23. srpna úspěšně postavilo na start a překonalo náročné překážky, které na ně organizátoři uprostřed šumavské přírody nastražili.

Patnerem ARMY RUNU byla společnost NUTREND, která dodala pitný režim ISODRINX i tyčinky After sport bar.

Na trati dlouhé 10 nebo 16 km bylo umístěno přes 25 překážek. Běžci se museli utkat se studenou vodou, překonat úzké prostory, bahno, střídající se terény a hlavně sami sebe. Účastníci závodu ARMY RUN byli především nadšeni ze skvělé týmové atmosféry, která dle jejich slov nemá v Čechách obdoby a důmyslných překážek (některé byly v České republice představeny úplně poprvé). Běžci tak byli vystaveni vodnímu dělu, palbě snipera, házeli gumovým granátem na cíl či šplhali na obří horu slámy.

Nejmladším běžcům na ARMY RUN bylo 15 let, nejstarším přes 60 a patří jim obdiv. Jsou důkazem toho, že při sportu nezáleží na věku, ale na vůli. Vítězem ARMY RUN se stali všichni, kdo běh dokončili. ARMY RUN je totiž zaměřený na týmovou spolupráci a čas účastníků nehraje tak velkou roli. Všichni účastníci si pochvalovali odměnu od NUTRENDU - sportovní nápoj Isodrinx a tyčinku After sport bar. Díky těmto produktům doplnili závodníci ztracenou energii.

Organizátoři ARMY RUN ve spolupráci s Ministerstvem obrany, spolkem Vlčí máky a členy Klubu 3. armády Plzeň, věnovali přes 33.000,- Kč na pomoc mamince malé Laury, jejíž tatínek, odstřelovač 43. výsadkového praporu, nešťastně zahynul při výkonu služby. Každý účastník tak svým během podpořil i dobrou věc.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena