DELUXE PROTEIN BAR - Jedinečný skvost mezi proteinovými tyčinkami

DELUXE PROTEIN BAR - Jedinečný skvost mezi proteinovými tyčinkami

Proteinové tyčinky se staly symbolem aktivního života věnovaného posilování a cvičení. Malé zázraky, které dokáží doplnit tělu potřebné živiny.

Přenosné a vždy po ruce kdekoliv a kdykoliv. Jejich popularita je pochopitelná – pro jejich skladnost, nutriční bohatost i vydatnou chuť ve chvílích, kdy vás mlsná dohoní.

Revoluční DELUXE protein bar pak představuje doslova zlatou cihlu mezi tradičními proteinovými tyčinkami. Není to jen tyčinka, je to chuťový zážitek.

DELUXE, žhavá novinka od NUTRENDU, je vlajkovou lodí proteinových tyčinek nové generace. Dlouhé měsíce intenzivního vývoje, ty nejkvalitnější suroviny, špičkové technologie a jedinečná chuť z ní učinily doslova mistrovský kousek na současném trhu, kde neexistuje žádná jí podobná. Tyčinka DELUXE, jak název napovídá, symbolizuje luxus, který skutečně nemá konkurenci – obsahuje vysoký podíl proteinů (30%) a zároveň minimum cukrů – je totiž slazena steviolglykosidy z přírodního sladidla Stevie. Navíc obsahuje vysoký podíl vlákniny a neobsahuje lepek, proto je vhodná pro alergiky a ty nejnáročnější labužníky. DELUXE představuje zdravější alternativu při maximálně delikátní chuti.

Každý, kdo to s budováním svalové hmoty myslí vážně ví, že bílkoviny je třeba průběžně doplňovat během celého dne. Všudypřítomné pravidelné svačinky mezi hlavními jídly prozradí kulturistu stejně spolehlivě jako svalová hmota. Ne vždy se vám ovšem chce pracně připravovat další kolo ohraných svačinek na další den. Každý cvičenec by si měl dopřát luxus pochutnat si na zdravé, výtečné tyčince. Hodit starosti s přípravou za hlavu, protože se starali jiní – a to konkrétně nutriční vědci, kteří do špičkové proteinové tyčinky naskládali ty nejlepší ingredience. Tyčinka DELUXE dokonale nabourává chuťový stereotyp a jen tak se vám neomrzí.

Vyskytuje se totiž v celé škále lahodných a neobvyklých příchutí: čokoládové brownies, čokoládový sachr, pomerančovo-kokosový koláč, panna cotta, skořicový šnek, jahodový cheesecake, banánovo-mandlový koláč a citronový cheesecake. Každá z nich chutná tak dobře jako pocit, který máte z vlastního těla, když jste mu dali zabrat a posunuli ho dál. Maximálně účinná, zdravá a vydatná tyčinka DELUXE od NUTRENDU. Užijte si chuťový a nutričně výživný luxus, který se vejde do kapsy.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena