Funkční nápoj, který se postará o vaši hydrataci

při intenzivním tréninku i během náročného dne. Obsažený taurin a kofein určitě ocení jedinci, kteří hledají tu správnou podporu pro sportovní aktivitu. Kvalitní zdroj artéského pramene vám zaručí tu nejvyšší kvalitu této vody. Můžete si vybrat z velkého množství lahodných příchutí a všechny jsou zcela bez cukru.

Ergonomická láhev se sportlockem

Bez cukru

Hotový nápoj se svěží chutí

Nejoblíbenější stimulant - kofein

patří již neodmyslitelně řadu let do pre-workoutových produktů. Přirozeně jej můžete najít v čajových listech, guaraně, kola ořeších nebo v tolik oblíbené kávě.

Certifikovaná značka Carnipure®

je čistou krystalickou formu značkového L-karnitinu, který je oceňován pro svou výjimečnou čistotu a kvalitu. Tento 100% čistý L-karnitin se vyrábí patentovaným biochemickým postupem ve švýcarské společnosti LONZA.

Unikátní složení

1 000 mg L-karnitinu

1 000 mg taurinu

vyrobeno z kvalitní vody z artézského zdroje

40 mg kofeinu

Další informace

Příchuť cola (sycené): Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, oxid uhličitý, emulze cola (aroma, barvivo E 150d), L-karnitin, taurin, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidla (acesulfam K, sukralóza), kofein.

Příchuť malina (sycené): Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, oxid uhličitý, L-karnitin, taurin, aroma, konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, sladidlo acesulfam K, kofein, sladidlo sukralóza, barvivo azorubin – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

Příchuť mango + kokos (sycené): Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, oxid uhličitý, emulze mango (aroma, barviva žluť SY, tartrazin - mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), L-karnitin, taurin, aroma, konzervanty (sorban draselný, benzoan sodný), sladidlo acesulfam K, kofein, sladidlo sukralóza.

Příchuť mojito (sycené): Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, oxid uhličitý, L-karnitin,taurin, aroma, konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, sladidlo acesulfam K, kofein, sladidlo sukralóza, barviva chinolinová žluť – může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí a brilantní modř FCF.

Příchuť citron: Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, emulze citron (aroma, barvivo chinolinová žluť - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.), L-karnitin, taurin, emulze bílá (stabilizátory E 1450 a E445), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, sladidla acesulfam K a sukralóza, kofein.

Příchuť mix berry: Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-karnitin, taurin, koncentrát z černé mrkve, emulze bílá (stabilizátory E 1450 a E445), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, antioxidant kyselina askorbová, sladidla acesulfam K a sukralóza, kofein, aroma.

Příchuť ananas: Voda, stabilizátor polydextróza, emulze ananas (aroma, barviva tartrazin a žluť SY – mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), regulátor kyselosti kyselina citronová, L-karnitin, taurin, emulze bílá (stabilizátory E 1450 a E445), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, sladidla acesulfam K a sukralóza, kofein.

Příchuť červený pomeranč: Voda, emulze pomeranč (aroma, barviva červeň AC a tartrazin - mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí), stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, L-karnitin, taurin, emulze bílá (stabilizátory E 1450 a E445), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, sladidla acesulfam K a sukralóza, kofein.

Příchuť pomeranč: Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, emulze oranž (slunečnicový olej, aroma, barviva karoteny, E-160e a lutein), L-karnitin, taurin, konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, antioxidant kyselina askorbová, sladidla acesulfam K a sukralóza, kofein.

Příchuť černý rybíz: Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, emulze černý rybíz (glukózo-fruktózový sirup, koncentráty ibišku a mrkve, aromata), L-karnitin, taurin, emulze bílá (stabilizátory E 1450 a E445), konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, antioxidant kyselina askorbová, sladidla acesulfam K a sukralóza, kofein.

Jahoda & máta (sycené): Voda, stabilizátor polydextróza, regulátor kyselosti kyselina citronová, oxid uhličitý, L-karnitin, taurin, aroma, konzervanty sorban draselný a benzoan sodný, sladidla acesulfam K, sukralóza, kofein, barviva E 150c a azorubin - může nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí.

CARNITINE ACTIVITY DRINK with caffeine100 ml1 láhev (750 ml)
Energetická hodnota9 kJ/2 kcal67 kJ/16 kcal
Tuky0 g0 g
z toho nasycené mastné kyseliny0 g0 g
Sacharidy0 g0 g
z toho cukry0 g0 g
Vláknina0,4 g2,7 g
Bílkoviny0,2 g1,2 g
Sůl0 g0 g
L-Karnitin133 mg1000 mg
Taurin133 mg1000 mg
Kofein5 mg40 mg

Doporučené dávkování: 1 láhev denně. Užívejte 20 – 30 minut před výkonem. Je možno užívat i v průběhu fyzického výkonu.

Použití: Po otevření výrobek spotřebujte do 24 hodin.

Upozornění: Ochucený nealkoholický nápoj s přídavkem L-karnitinu, taurinu a kofeinu, se sladidly. Není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Chraňte před teplem, mrazem, vlhkostí a přímým slunečním zářením.

Hromadné balení: 8 x 750 ml

Diskuze

Doporučené produkty

BCAA Energy Drink

BCAA Energy Drink

BCAA Energetický nápoj

330 ml

Zerodrinx

Zerodrinx

Hypotonický sportovní nápoj

18 tablet

Nartes pramenitá voda

Nartes pramenitá voda

Kvalitní voda z artéského pramene

1000 ml

Nartes jemně perlivá voda

Nartes jemně perlivá voda

Kvalitní voda z artéského pramene

500 ml

Nartes kojenecká voda

Nartes kojenecká voda

Kvalitní voda z artéského pramene

5750 ml

Nartes kojenecká voda

Nartes kojenecká voda

Kvalitní voda z artéského pramene

1500 ml

Nartes pramenitá voda

Nartes pramenitá voda

Kvalitní voda z artéského pramene

500 ml

Nartes pramenitá voda

Nartes pramenitá voda

Kvalitní voda z artéského pramene

330 ml

Nartes pramenitá voda Junior

Nartes pramenitá voda Junior

Kvalitní voda z artéského pramene

330 ml

Carnitine Activity Drink

Carnitine Activity Drink

Sportovní nápoj bez cukru

750 ml

Carnitine Magnesium Activity Drink

Carnitine Magnesium Activity Drink

Sportovní nápoj pro snížení únavy a vyčerpání

750 ml

Unisport Zero

Unisport Zero

Hypotonický sportovní nápoj bez cukru

1000 ml

Nartes pramenitá voda Sport

Nartes pramenitá voda Sport

Kvalitní voda z artéského pramene

750 ml

Prvotřídní syrovátkový protein

z těch nejkvalitnějších surovin.

Prvotřídní syrovátkový protein

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena