NUTREND podpořil Šumavský skimaraton Kooperativy

NUTREND podpořil Šumavský skimaraton Kooperativy

Letošní zima lyžování příliš nepřeje. Kvůli nedostatku sněhu byli organizátoři nuceni zredukovat program Šumavského skimaratonu a uspořádat jen nedělní závod na 25 kilometrů klasicky. Na startu se sešlo asi 700 závodníků, z toho zhruba 20 procent zahraničních účastníků.

„Super závod, velká pochvala organizátorům,“ řekl krátce po projetí cílem německý absolutní vítěz Thomas Freimuth. V podobném duchu hovořili o trati se startem na Modravě a cílem na Kvildě i ostatní aktéři. „Byl to na dané podmínky fantasticky udělaný závod. Nedokážu si představit, že by to někdo udělal líp,“ poznamenal Jiří Pliska, který skončil čtvrtý, jako druhý nejlepší z Čechů. Za dvojicí Němců Freimuthem a Seifertem přijel třetí Pavel Ondrášek.

Nejrychlejší ženou byla jedna z velkých favoritek a bývalá reprezentantka Zuzana Kocumová. V absolutním pořadí jí patřila 43. příčka, kategorii žen vyhrála s více než tříminutovým náskokem. „Byl to můj čtvrtý závod v sezóně, ale první pořádný. Kolem Vánoc měl člověk něco natrénováno, ale teď, jak se závody ruší, už to není ideální. Přesto je vidět, že ve mně ještě něco zůstalo,“ usmívala se vítězka, která Šumaváka jela už počtvrté. „Pokaždé to byl kvůli podmínkám úplně jiný závod, ale i teď to bylo skvěle nachystané. Organizátoři zaslouží velkou pochvalu.“ S poklonou pořádajícímu týmu se připojuje i společnost NUTREND, která je partnerem akce.

Nezbývá než si přát malý zázrak v podobě sněhu, aby si běžkaři mohli ještě letos zazávodit na Karlově běhu České spořitelny. Závod Krkonošská 70 Kooperativy byl bohužel z důvodu nedostatku sněhu již odvolán.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena