O hubnutí s Olgou Šípkovou – 2díl

O hubnutí s Olgou Šípkovou – 2díl

Na nejčastější otázky o hubnutí odpovídá členka NUTREND Teamu Olga Šípková. Časté dotazy k hubnutí:

Je pravda, že se po šesté hodině večer nemá jíst?
Večer se sice přejídat není dobré, nejen že si tělo ukládá přebytek, ale také zaměstnáme na noc náš organismus a tělo si neodpočine. Ale držet nějaké dogma, že zrovna po 18 ne… Stále dokola platí jíst přes den často, nehladovět, připravovat si jídlo a když se večer nepřejíme, dodáme si něco zdravého, tak to může být i v 19 hodin

Již nemám tolik času na sport jako dřív a ztloustla jsem. Poraďte.
Mám velmi ráda rčení: Everything is up to you. Vše záleží jen na tobě. Nemám ráda výmluvy, nemám čas. Pokud vás to trápí a byla jste zvyklá sportovat, pak je třeba zamyslet se nad týdenním režimem. Dá se samozřejmě cvičit doma a těch možností a nabídek je opravdu hodně. Nehledejte speciální řešení, dodržujte to, co platí. Pohyb, správná výživa a životospráva. Nic víc, nic míň...

Co pít při hubnutí
Denně se doporučuje vypít 2 litry tekutin, je to samozřejmě individuální. Voda, částečně minerálka a při cvičení bych doporučovala neslazené drinky, klidně obohacené o carnitin, který nám urychlí při cvičení metabolismus tuků. Naprosto vyloučit z jídelníčku slazené nápoje, umělé džusy či kolové nápoje.

Zhubnu s krabičkovou dietou?
Pokud se jedná o to, že si před každým dnem rozmyslíte důkladně jídelníček na ten nadcházející a připravíte si krabičky s jídlem a dost svačinek, tak to je super! Přesně o tom to je, přemýšlet o jídle a připravit se. Ale co se týká jednoho z posledních trendů, dostávat domů připravené krabičky, pak záleží na dodavateli, a aby jídlo bylo čerstvé, nemražené a pod odborným garantem.

Existují léky na hubnutí, které zaručeně fungují?
Tak tohoto nejsem zastáncem. Jsem naprosto proti reklamám typu: sněz co chceš, nehýbej se, dej si pilulku a jsi hubená. To je opravdu nesmysl. Pokud ale podpoříte svůj hubnoucí proces nějakými suplementy, tak je to v pořádku. Musíte však zvolit důvěryhodný zdroj - produkty od firmy, které věříte a se kterou máte dobré zkušenosti. Já doporučuji Nutrend.

Související články:

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Získejte proteinové palačinky ZDARMA

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Pečujte o svou imunitu

Zjistit více
Pečujte o svou imunitu

Funkční nápoj,

který se postará o vaši hydrataci.

Zahnat žízeň
Funkční nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena