PROTEIN PANCAKES

PROTEIN PANCAKES

Asi každý sportovec podlehne čas od času nutkání okusit něco nezdravého a sníst něco, co by se v našem jídelníčku vlastně vůbec nemělo objevit. Přiznejme si to všichni. Kdo z nás někdy nebojoval s podobnou myšlenkou? Odolat těmto chutím bývá velmi obtížné. Proč tomu tak je? Podle některých studií vychází najevo, že odolat sladkému pokušení je pro mozek stejně obtížné, jako pro kuřáka odolat cigaretám. Naše tělo údajně používá stejné receptory pro nikotin i pro sladkou chuť. Tímto faktem si možná můžeme omluvit onu slabost, ale rozhodně bychom s tím měli zkusit bojovat. Jak?

Jedna z možností právě přichází od společnosti Nutrend. Rádi bychom vám touto cestou představili čerstvou novinku, určenou pro tepelnou úpravu, která uspokojí i ten nejmlsnější jazýček. Zmíněnou novinkou jsou mimořádné proteinové palačinky, nebo chcete-li nadýchané proteinové lívance. Finální úpravu, jak bude pokrm na talíři vypadat, ponecháme čistě vaší kreativitě.

Příprava PROTEIN PANCAKES je přitom velice jednoduchá. Nepotřebujete používat tuk, nebo se zdržovat s dlouhým či složitým mícháním různých ingrediencí. PROTEIN PANCAKES je již hotovou směsí, kterou smícháte pouze s čistou vodou, a na pánvi snadno vykouzlíte mimořádně lahodný pokrm, splňující všechny předpoklady zdravého stravování.

Ať už patříte-li mezi silové sportovce, usilující o svalový růst, nebo jste se právě rozhodli pro redukci tuku a sháníte vhodného pomocníka, který vám pomůže k vytouženému cíli, tak věřte, že PROTEIN PANCAKES jsou pro vás ty pravé.

Proteinové palačinky od společnosti Nutrend jsou špičkou mezi produkty podobného druhu. Nejen díky mimořádně vysokému podílu kvalitního proteinu, který se řadí mezi nejvyšší na trhu, ale zejména díky své lahodné chuti. Zachování skvělé chuti bylo pro nás od začátku prioritou.

Na proteinových lívancích z nadýchaného těsta si pochutnáte i přes to, že neobsahují přidaný cukr a současně disponují mimořádnými 44% nejkvalitnější bílkoviny. Ta je složena z mléčného proteinového izolátu (MPI), syrovátkového proteinového koncentrátu (WPC) a sušeného vaječného bílku. Kvalitu bílkoviny dokazuje i vysoký obsah esenciálních aminokyselin, ze kterých můžeme vypíchnout 5000 mg BCAA (aminokyselin s rozvětveným řetězcem).

Mimo výše uvedené benefity je nutno zmínit i fakt, že PROTEIN PANCAKES neobsahují žádné konzervační látky, jsou vhodným zdrojem vlákniny a hlavně splňují podmínky pro bezlepkovou potravinu. Díky uvedeným skutečnostem věříme, že se PROTEIN PANCAKES ve vaší kuchyni pevně zabydlí a budou pravidelnou ozdobou vašeho jídelníčku.

PROTEIN PANCAKES si můžete dochutit jakoukoliv oblíbenou ingrediencí, ale chuť samotných palačinek či lívanců je natolik skvělá, že již žádné dochucení nepotřebuje. Na trhu se tento produkt objeví v balení 750 gramů, které představuje 15 dávek, nebo v jednorázových sáčcích o hmotnosti 50 gramů. PROTEIN PANCAKES si také můžete vybrat v čokoládové, nebo delikátní naturální příchuti.

Společnost Nutrend vám přeje dobrou chuť.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena