Seriál závodů Hledá se vítěz

Seriál závodů Hledá se vítěz

Park Kociánka v Ústí nad Orlicí patřil opět cyklistice. Konal se zde závod pro žáky základních škol, zahrnutý do projektu „Hledá se vítěz", jehož hlavním cílem bylo přivést děti ke sportu, zejména k cyklistice. U takové akce samozřejmě nemůže chybět společnost NUTREND, která je jejím hrdým partnerem.

Dětských závodů se zúčastnilo 160 dětí. Trať okolo kulturního domu byla poměrně technická, přesto ji všechny děti zvládly bez větších problémů. Užily si i vyhlašování výsledků, neboť je dekoroval olympijský vítěz a člen NUTREND Teamu Jaroslav Kulhavý.

Následoval závod mužů Elite nazvaný „Ústecké schody", bohužel bez aktivní účasti Jaroslava Kulhavého, který nemohl jet kvůli zranění.

„S průběhem závodu jsme spokojeni. Přišlo hodně dětí a diváků, atmosféra byla perfektní a i počasí bylo dobré, " zhodnotil ředitel závodu Jiří Holubář.

Dalším závodem seriálu bylo hned následující den klání dětí v Poličce. Kvůli tropickým vedrům se závodu zúčastnilo pouze 55 dětí ze 6 škol. Ale i přes nižší

účast je nutné ocenit výkony dětí, které se snažily závodit naplno a daly do svých výkonů maximum sil.

Ve středu 11. června se jel v pořadí již pátý nominační závod seriálu, který se tradičně koná na vysokomýtském Autodromu a na který přijíždějí žáci zejména z Vysokého Mýta, Chocně a okolí. Celkem se zúčastnilo 145 závodníků z 10 škol, pro které byl připraven doprovodný program s dopravně bezpečnostní tématikou od Českého červeného kříže, Besipu a Hasičů. V deseti kategoriích se do finále nominoval plný počet 30 závodníků, ale i ti, kteří nebyli mezi nejlepšími, si zaslouží uznání za předvedené sportovní výkony.

Středeční odpoledne patřilo šestému nominačnímu závodu, který se jel v Lanškrouně. Závodu se zúčastnilo 61 dětí. Zpestřením celého odpoledne byla účast Josefa Zimovčáka, který Lanškrounem projížděl v rámci své tour - Na kole dětem.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Nenechte se vyiontovat

Objevit
Nenechte se vyiontovat

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena