Winter Spartan Sprint - Dolní Morava

Winter Spartan Sprint - Dolní Morava

Dne 14.1.2017 absolvoval NUTREND team svůj první z celkem 7 určených outdoorových závodů pro letošní rok. Cílem našeho týmu nebylo zvítězit, ale užít si atmosféru, která je na podobných akcích více než skvělá! A jaké jsou pocity člena NUTREND teamu?

Již od začátku byla atmosféra úžasná! Závodníci nás zastavovali již na přilehlých benzinových stanicích, fotili se s námi a my byli rádi, že se s nimi můžeme podělit o naše suplementy, které jsme sami obdrželi na tento závod! Cílem přece je, dát lidem možnost okusit věci, které berou profesionální sportovci při podobných závodech.

Organizace akce byla perfektně zvládnutá a atmosféra hřála již od počátku. Oba jsme startovali v Elitě, to znamená v 9:00 a v 9:15. Jinde již prostor nebyl. Přesný čas našeho dalšího startu se budete dozvídat průběžně. To je hlavně informace pro ty z vás, kteří příště budou startovat za náš team a chtějí běžet v té samé vlně. Prostě si užít srandu po celou dobu závodu!

Ale zpátky k běhu. Teplota byla od -3 do -10°C. Co je ale typické pro každý takový závod, je úvodní extrémní stoupání, které v tomto sněhu bylo nejen dlouhé, ale také obzvláště obtížné. Kromě prudkého kopce výšlap ztěžoval sníh, na kterém to velmi klouzalo. Stezka do oblak ale vyrazila dech všem. Naprostá nádhera! Námraza všude kolem nás dávala místu naprosto pohádkovou atmosféru! Na vrcholu přišla řada na naše suplementy. Takže kombinace NUTREND N1 SHOTu a Carbosnacku nám doslova vrazila energii do nohou a seběhnout kopec dolů se nám podařilo v opravdu velmi rychlém tempu. Kromě toho, že jsme sněhovou koulí minuli terč, nás žádná překážka nepřekvapila. Hanka ještě musela splnit trestné angličáky u disciplíny na zavěšených kruzích, ale na této překážce skončili i ti nejlepší běžci. V cíli nás čekala opět výborná atmosféra, horký čaj a nádherná medaile!

Mohlo by Vás zajímat:
- Informace o účati NUTREND Teamu na závodech Spartan Race a Mad Race.
- Videorady Michala Kulštejna jak úspěšně zvládnou závody.

Celou akci hodnotíme jako parádní, a na další, kterou bude 18.2.2017 Winter Spartan Sprint ve slovenském Svitu se moc těšíme, a stejně tak na všechny, kteří s námi budou závodit za NUTREND team!

S pozdravem Michal K.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena