Winter Spartan Sprint - Svit

Winter Spartan Sprint - Svit

Je za námi další závod, který se nesl v duchu zimního počasí. REEBOK WINTER SPARTAN SPRINT SVIT 2017. Jako vždy perfektně připravená akce po organizační stránce s ještě lepší atmosférou díky mnoha divákům a přátelské náladě mezi závodníky.

Na rozdíl od minulého závodu na Dolní Moravě jsme nyní startovali později, a to v 11:30. Tím hlavním důvodem bylo potkat se se všemi členy našeho NUTREND Teamu, kteří od nás měli nachystanou podporu ve formě suplementů N1 shot a Carbosnacku vhodných pro tento závod. Spousta dalších závodníků zjistila, že startovat za NUTREND Team má své výhody, a tak jsme se seznamovali a plánovali další společné závody, na kterých se potkáme. Ty nejbližší jsou hned 29. 4. 2017 v Koutech v České republice.

Mohlo by Vás zajímat:
- Informace o účati NUTREND Teamu na závodech Spartan Race a Mad Race.
- Videorady Michala Kulštejna jak úspěšně zvládnou závody.

Samotný závod začal překvapivě zlehka, o prudkém stoupání nebylo vidu ani slechu. Bohužel po 300 m běhu nám bylo hned jasné, že si organizátoři nenechali nic pro sebe a hned první stoupání bylo velmi náročné. Nicméně to stále nebylo nic proti tomu, co nás čekalo při seběhu. Zledovatělý terén s sebou přinesl jeden pád za druhým. Paradoxně nejobtížnější pro nás nebyly překážky, ale namrzlý povrch, který nás doprovázel po celé délce závodní tratě.

Typická překážka „multiring“ nám nedělala žádný problém, ale spoustě závodníkům ano, proto dole v přiloženém videu uvedu příklad, jak se na tuto překážku připravit. Jedna z posledních překážek byl běh ledovým potokem, což byla opravdu lahůdka na závěr. Nohy nám mrzly tak, že jsme je ještě dlouho po doběhnutí do cíle necítili! Ale jako vždy, stálo to za to, ten pocit pokoření sama sebe je pro nás sportovce zkrátka balzámem pro našeho sportovního ducha. Přes všechny komplikace, které nám závod přinesl, jsme do cíle doběhli v čase 1 hodina 20 minut. Náš čas je velmi relativní, protože natáčení záběrů, rozhovorů a zajímavých momentů s sebou nese nemalou časovou ztrátu. Náš cíl není vítězit, ale spolu s vámi všemi NUTREND Sparťany, si užít tu skvělou atmosféru. Již brzy se můžete těšit na video, které jsme pro Vás během závodu natočili.

Doufáme, že se náš NUTREND Team bude i nadále rozrůstat o další super lidi, kterých není nikdy dost. :-)

S pozdravem Michal K.

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Hotový pre-workout nápoj,

který vás nastartuje!

Ochutnat
Hotový pre-workout nápoj,

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena