Deluxe tour Hradec Králové, Plzeň

Deluxe tour Hradec Králové, Plzeň

NUTREND a DELUXE TOUR stále pokračuje a projíždí vaše fitness centra napříč naší krásnou republikou. Tento týden jsme v pondělí 22.10. začali v Náchodě v Easy Gym, dále jsme se přesunuli do Hradce Králové, kde jsme navštívili Fitcentrum Flošna a Fit 4 Fun. Dále jsme pokračovali do Pardubic Fit sportu a H-centra a putování jsme zakončili v Toro Gymu ve Vysokém Mýtě.

Úterý jsme s našimi Nutrend girls, tyčinkami a proteinem Deluxe zavítali do Šumperka, kde jsme navštívili Fitness Kotelnu a Centrum Myší díra.

Ve středu jsme se vydali do vzdáleného Sokolova, kde jste si zaskákali s Karolínou “Kay_Li“ Liberdovou a zasoutěžili ve výdrži ve dřepu. Zároveň náš druhý tým zavítal do Vsetína Bobrky centrum sportu a Fittsportu v Rožnově pod Radhoštěm.

Naše týdenní putování jsme završili ve čtvrtek Karlovými Vary a to konkrétně Sport Studiem Prima a Fitness Clubem Luky, konečná zastávka byla v Plzni ve Fitness Avalon.

DELUXE TOUR se chýlí ke konci, příští týden máme poslední 3 dny, ve kterých se s námi můžete setkat, dostat tyčinky a protein DELUXE, popřípadě i zacvičit a zasoutěžit. V pondělí strávíme i s našim crossfitovým guru Jozefem “JOJO“ Porubským odpoledne v Ultimate Fitness v Olomouci, v úterý ve FIT PARKu v Ostravě. V Ostravě zůstaneme i ve středu, kde navštívíme několik fitek. Celý náš harmonogram najdete na: https://www.nutrend.cz/deluxe-tour-a31619.htm

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena