Enduro X Race Sušice

Enduro X Race Sušice

Sušický závod má jednu z nejhezčích tratí u nás! Jedná se o přírodní okruh, motající se po kopcích na dohled Sušice. Žádné hvězdicové výjezdy, stejné starty pro všechny rychlostky, prostě jedeš si na výlet a při něm tě několikrát změří.

Letos oproti loňskému roku přibyla jedna RZ, takže celkový počet se zastavil na čísle šest. Díky tomu poskočilo i celkové převýšení na 1450 metrů a to vše na 42 kilometrech

Nedělní start na hlavním sušickém náměstí byl opět ve velkém stylu, pod nafukovací bránou vyráželi jezdci vstříc dobrodružství. Ve startovce byly všechny české enduro hvězdy a dal se očekávat litý boj o přední pozice. Po šesti RZ v cíli opět na náměstí bylo jasné, že litý boj příliš nebyl, protože Michal Prokop na svém spešlu si převezl s evropské enduro série formu a v celkové součtu nadělil druhému Jirkovi Fikejzovi téměř půl minuty. Přéma Tejchman měl ztrátu na druhý flek tři sekundy.

V Sušici jsem ani nechtěl startovat, protože je to můj patý závod v řadě a tělo už potřebuje oddech. Ale nakonec jsem vyrazil, protože jsem na místní traily slyšel jen samou chválu. V průběhu závodu se mi nejelo moc dobře, únava z předchozích týdnů byla znát. Energii jsem naštěstí doplňoval NUTREND výrobky - Endurosnack gely a tyčinkou Power Bike Bar . V cíli jsem byl příjemně překvapen, když jsem vyhrál téměř s půlminutovým náskokem.”

1.1.2013

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Dodržujte pitný režim ještě snadněji

Dárek k nákupu nad 2 000 Kč

Objevte novou produktovou řadu

Objevit
Objevte novou produktovou řadu

Křupavá a plná proteinu

Qwizz Protein Bar
Křupavá a plná proteinu

Odebírejte náš newsletter

a získejte přehled o aktuálních akcích a novinkách.

Doprava ZDARMA při nákupu nad

Vyberte si dárek ke každému nákupu

Speciální akce každý měsíc

Používáme kvalitní a značkové suroviny

Rychlá expedice vaší objednávky

Nutriční poradenství pro vás

Copyright © 2024 NUTREND D. S., a.s. Všechna práva vyhrazena