Instantní drink s obsahem 11 účinných látek je určený pro aktivní jedince, kteří se starají o výživu svých kloubů, šlach a úponů. Zároveň je žádaný i pro svůj pozitivní vliv na kvalitu pokožky, vlasů a nehtů.
chrupavka
Dobrý den, měl jsem pohmožděnou chrupavku před 3 lety. A po 3 letech mě občas bolí při sportu totéž místo. Chci se zeptat zda by mi mohl FLEXIT DRINK v tomhle pomoct? Děkuji za odpověď.
Re: chrupavka
Dobrý den
Obnova kloubní a pojivové tkáně není u člověka dokonalá. Některé životní návyky a případně stravovací vzorce mohou pomoci s touto obnovou a jiné nikoliv.
FLEXIT DRINK obsahuje látky, kterých je v běžné stravě nedostatek a tělo je pro obnovu pojivové a kloubní tkáně využívá. Při rozumné úpravě jídelníčku může být tento produkt dobrým pomocníkem. Doporučuji současně omezit příjem nejčastějších viníků podobných problémů, kterými jsou jednoduché cukry a alkohol.
M. Tůček
Flexit Drink
Dobry den,
pomalu dobiram prvni baleni drinku Flexit drink na kloubni vyzivu. Drink jsem si koupila jako doplnek stravy - prevence na klouby. Rada bych se informovala jak dlouho lze tento drink uzivat v kuse nebo zda je potreba mezitim si udelat nejaky casovy rozestup nez zacnu dalsi baleni? Doposus jsem zatim kloubni vyzivu nevyuzivala, tak zkusenosti s timto nemam. Za jak dlouho se projevi ucinky?
Dekuji za odpoved.
S pozdravem, NP.
Re: Flexit Drink
Obsah sladitel
Jaká sladidla jsou v tomto doplňku použita? Děkuji za odpověď.
Re: Obsah sladitel
Flexit drink v tehotenstvi
Dobrý den,
Jsem v 5. Měsíci těhotenství. Mohu přípravek požívat?
Děkuji za odpověď
Denisa
Re: Flexit drink v tehotenstvi
Flexit Drink
Dobrý den, mohu rozmíchávat Flexit Drink ve vodě s citronem?
Díky za odpověď. Baloun
Re: Flexit Drink
Frekvence užívání
Dobrý den, je mi 38 let a hodně sportuji - hlavně běh, cca 200 km měsíčně. Zatím mě klouby nebolí. Jako prevenci užívám kazdý den Flexit gelacoll. V rámci dodatečné kloubní kůry jak často a na jak dlouho užívat Flexit Drink? Ja dám vždy jednu pixlu, což je 20 dní a to opakuji 2x ročně. Spíš to beru jako prevenci. Děkuji za odpověd